We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve zit-oplossingen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

 

Wil je graag wat meer weten over onze verschillende modellen, prijzen en levertijden?

Stuur ons een bericht via onze live chat en krijg direct antwoord!
Of kom langs in onze showroom en test uit welke bureaustoel het beste bij jou past.

Slechts een gedeelte van onze collectie staat op onze website. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hierboven zie je een aantal van onze bestsellers, waaronder onze vier voorraadmodellen die wij altijd in voorraad hebben in ons magazijn, en dus direct leverbaar zijn!

 

GF 353

voorraadmodel

Met zijn innovatieve mechanisme past de GF 353 zich automatisch aan elke gebruiker aan. Dankzij de ideale rugvorm wordt een optimaal ondersteunend effect bereikt.

RH4

voorraadmodel

De RH4 is een ergonomische probleemoplosser met ruime instelmogelijkheden. Samen met de vrije schommelstand zorgt dit voor een optimale ondersteuning en een actieve zithouding.

BF

voorraadmodel

De BF is de perfecte stoel voor de prijsbewuste klant. BF voelt goed, oogt goed en is goed voor je portemonnee. De stoel geeft optimale steun met gewichtsinstelling.

GF64

voorraadmodel

De GF 64 staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Deze stoel biedt optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

RH-NL

De nieuwe en verbeterde RH-NL is een natuurlijke keuze voor langdurig individueel comfort. Door het soepel aan uw lichaam aan te passen en cruciale ondersteuning en verlichting te bieden, helpt het u gefocust te blijven om dingen voor elkaar te krijgen.

HC

De HC is een tijdloos designicoon en biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar acheren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

MEREO

A Scandinavian sensation designed for you. Innovatie en design gaan hand in hand met ergonomie, dat bij het ontwerp van de Mereo centraal staat. Deze bureaustoel draagt bij aan een actieve zithouding en een betere concentratie. Uitstekend geschikt voor werkplekken waar meerdere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.

HCP

De HCP biedt u alle voordelen van de HP, in een lichtere versie. Voor dynamische kantooromgevingen zoals creatieve werkplekken, is het een heel veelzijdige keuze. De stoel is gemakkelijk schoon te maken, en is net als de HC uitermate geschikt voor in hoogte verstelbare bureaus.

Onze bureaustoelen en werkstoelen worden gebruikt in diverse omgevingen: op kantoor, in ziekenhuizen, fabrieken, scholen, sociale werkplaatsen, tandartspraktijken, en nog veel meer omgevingen waar een goede stoel noodzaak is. Van directie bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen, proefstoelen, XL bureaustoelen, bureaufietsen, tot zadelkrukken.

Voor zowel bedrijven, instellingen, maar ook particulieren staan we klaar!

kom je bij ons testen welke oplossing het beste bij je past?

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar in onze showroom!