BUREAUSTOELEN

 

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve zit-oplossingen met ergonomische eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

Hoe hebben onze bureaustoelen zo'n positief effect op ons lichaam?

Wij adviseren om langs te komen in onze showroom om echt te kunnen ervaren welke bureaustoel het beste bij je past en welke oplossing het beste is voor jouw lichaam. Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar om advies te geven en om te demonstreren hoe onze ergonomische bureaustoelen de beste ondersteuning bieden en wat de verschillen tussen onze modellen zijn.

Daarom staat slechts een klein deel van onze collectie op onze website. 

353

voorraadmodel

Met zijn innovatieve mechanisme past de GF 353 zich automatisch aan elke gebruiker aan. Dankzij de ideale rugvorm wordt een optimaal ondersteunend effect bereikt.

RH400

voorraadmodel

De RH4 is een ergonomische probleemoplosser met ruime instelmogelijkheden. Samen met de vrije schommelstand zorgt dit voor een optimale ondersteuning en een actieve zithouding.

BE FINE

voorraadmodel

De BF is de perfecte stoel voor de prijsbewuste klant. BF voelt goed, oogt goed en is goed voor je portemonnee. De stoel geeft optimale steun met gewichtsinstelling.

64

voorraadmodel

De GF 64 staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Deze stoel biedt optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

RH NL

Onze RH New Logic bureaustoel is de laatste decennia uitgegroeid tot een arbo icoon, de favoriet van alle ergonomen en arbo specialisten. Zweedse perfecte en kwaliteit, onovertroffen ergonomie en functioneel design komen samen.  

CAPISCO

De HC is een tijdloos designicoon en biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar acheren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

MEREO

A Scandinavian sensation designed for you. Innovatie en design gaan hand in hand met ergonomie, dat bij het ontwerp van de Mereo centraal staat. Deze bureaustoel draagt bij aan een actieve zithouding en een betere concentratie. Uitstekend geschikt voor werkplekken waar meerdere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.

CAPISCO PULS

De HCP biedt u alle voordelen van de HP, in een lichtere versie. Voor dynamische kantooromgevingen zoals creatieve werkplekken, is het een heel veelzijdige keuze. De stoel is gemakkelijk schoon te maken, en is net als de HC uitermate geschikt voor in hoogte verstelbare bureaus.

WHOEVER YOU ARE, WHATEVER YOU DO, WHENEVER YOU DO IT,

– DO IT IN COMFORT

Op zoek naar iets anders dan een bureaustoel?  

Wij bieden natuurlijk ook allerlei andere zitoplossingen.

noor verrijdbaar

De Noor met wielen is de ideale stoel voor mensen die werken in een snelle en creatieve omgeving, en meer mobiliteit willen. De stoel heeft een verstelbare zithoogte en een voetster met 5 tenen op wielen. Perfect voor thuis!

office bal

Een leuk en ergonomisch zitmeubel dat de spiergroepen in je rug en benen versterkt en actief houdt terwijl je werkt. 

beso verrijdbaar

Op zoek naar een stoel die er ook een beetje mooi uit ziet? Kies bijvoorbeeld voor een mooie stoel met verrijdbaar onderstel. Ideaal als je niet 8 uur per dag zittend hoeft te werken. Leverbaar in allerlei diverse modellen, kleuren, stoffen, en onderstellen. 

move

Move is een origineel ontwerp, speciaal gemaakt om met het lichaam mee te bewegen. De zachte randen van de stoel in combinatie met de ronde voet zorgen voor een grotere bewegingsvrijheid. Makkelijk te verstellen om hoog of laag op te zitten. Het geeft je lichaam ondersteuning voor constante beweging tijdens zitten of staan. 

kom je bij ons testen welke oplossing het beste bij je past?

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar in onze showroom!