DUURZAAMHEID

In een steeds milieubewustere wereld, wordt het elke dag belangrijker hoe producten worden gemaakt. Men maakt steeds meer milieuvriendelijke keuzes in elk aspect uit hun leven, waaronder ook meubilair. Het goede nieuws is dat er talloze innovatieve producten zijn die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar die daarnaast niets inleveren op functionaliteit, design en ergonomie.

Laat je inspireren door de talloze innovatieve groene producten en werk mee aan een betere toekomst. Zo bouwen we een duurzaam bestaan op, voor ons, onze bedrijven én onze omgeving. 


DUURZAAM ASSORTIMENT

Ontdek ons assortiment aan duurzame producten en werk mee aan een groene toekomst.

pet

WERELDPRIMEUR

duurzaamheid 3

HOE WORDEN ONZE BUREAUSTOELEN GEMAAKT?

DUURZAAMHEID ALS TRADITIE

Het zuinig omgaan met hulpbronnen heeft bij onze Giroflex bureaustoelen een lange traditie. Bij het produceren wordt er constant gebruik gemaakt van materialen en grondstoffen die weinig schadelijke stoffen bevatten. Lakken en lijmen zijn oplosmiddelvrij, schuimstof is cfk-vrij. Moderne productiemethodes met verbeterde verbruiksprocessen leveren ruime besparingen op aan CO2, water, stroom en gas.

CRADLE TO CRADLE

In lijn met haar traditie koos een van onze merken Giroflex in 2010 voor ecologisch effectief handelen volgens het systematische concept Cradle to Cradle. Cradle to Cradle wil het dilemma van de eindige hulpbronnen doorbreken en streeft naar een volledig hergebruik van de materialen aan het einde van het productleven zonder kwaliteitsverlies. Hiertoe laten we grondstoffen in technische en biologische kringlopen circuleren. Energie- en materiaalverbruik nemen voortdurend af. 

Het Cradle to Cradle-certificaat is het bewijs van de uitstekende duurzaamheid van onze Giroflex bureaustoelen. Een lange levensduur is de beste duurzaamheid

Het brede aanbod aan merken waarmee wij werken stellen dezelfde hogen eisen aan kwaliteit en service. Net als ons. En dat zul je ook merken.