ERGONOMIE

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve producten met ergonomische eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties, en zijn ontworpen voor een lange levensduur.Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.


Waarom is ergonomie zo belangrijk voor ons lichaam?


Werkplekanalyse en oplossing

Ervaar jij werkgerelateerde klachten maar weet je niet goed hoe je de oorzaak van deze klachten kunt vermijden? Een werkplekanalyse brengt dit in kaart. Onze ergonomische adviseur onderzoekt hoe jij gebruik maakt van je werkplek en waar je verbeteringen kunt voeren om optimaal gebruik te maken van je werkplek. Met een werkplekanalyse kijken we naar je houding en geven je advies over hoe je de juiste houding aan te nemen.

Tevens krijg je de mogelijkheid om ergonomische producten geheel vrijblijvend op proef te kunnen testen. Een goede werkplek draagt bij aan de productiviteit, creativiteit en vitaliteit.


ONZE ERGONOMISCHE PRODUCTEN

Ontdek ons brede assortiment aan ergonomische producten en laat je adviseren.

advies nodig?

Neem contact met ons op!