De nieuwe werkomgeving van de toekomst

De werkrealiteit is aan het veranderen en dat heeft ook invloed op de werkomgeving. Hoe zal de werkomgeving eruit zien op langere termijn? Hoe richt je je werkomgeving toekomstgericht in? Onze visie is hybride werken. 

Ontdek hieronder meer.

Hoe ziet de toekomstige werkomgeving eruit? Een vraag die we steeds vaker horen. Onze visie is dat een combinatie van thuiswerken en op kantoor werken het antwoord is. Bij hybride werken zijn medewerkers flexibel in de keuze hoe en waar ze hun werk het beste kunnen uitvoeren. 

Bestaande omgevingen zijn een mooie basis om toekomstige wensen of eisen verder uit te werken. En als die eisen veranderen, omdat elke organisatie zich blijft ontwikkelen? Dan veranderen onze flexibele en modulaire oplossingen eenvoudig mee.

1. MEER THUIS WERKEN

Thuis werken is een blijvertje en verdient daarom net zo veel aandacht en zorg als op kantoor. Goed en gezond werken is ook thuis erg belangrijk. Een ergonomische bureaustoel, een instelbaar bureau en een laptopstandaard. Zodat werknemers, waar ze ook werken, gezond, prettig en ergonomisch kunnen werken.

Thuiswerkplekken regelen voor je medewerkers? Wij regelen het voor je in 3 eenvoudige stappen.

Thuiswerken is een blijvertje. We verwachten dat gedeeltelijk thuis werken zal blijven. Net als op kantoor vraagt het thuiskantoor om een ergonomische werkplek. Waarbij elke organisatie en medewerker zijn eigen wensen heeft. Via de gepersonaliseerde webshop kan elke medewerker zelf bepalen uit welke producten zijn of haar thuiswerkplek uit bestaat.

Samen bepalen we het assortiment, budget, bestel-, administratie- en afleverprocedure. 

Zo regelen wij in 3 stappen op elk adres een ergonomische thuiswerkplek voor elke medewerker.

1. Assortiment & budget bepalen

2. Bestellingen verwerken

3. Thuiswerkplek afleveren op elk adres

2. ONTMOETINGSPLEKKEN DIE ZORGEN VOOR VERBINDING

Collega’s hebben behoefte aan verbinding, inspiratie en motivatie. Ontmoetingsplekken krijgen een belangrijke rol waar ze graag samenwerken, brainstormen of socializen. Mensen voelen zich graag verbonden met elkaar en de organisatie waarvoor ze werken.

3. SPACE IN SPACE

Met onze flexibele oplossingen creëer je concentratie en comfort voor iedereen. Door de verschillende activiteiten die gebeuren op kantoor is het belangrijk om te zorgen voor voldoende ruimtes en afzonderingen. 

GERELATEERDE CONCEPTEN & PRODUCTEN

CONCENTRATIE UNITS

ROOMDIVIDERS

AANLANDTAFELS

BIOFILISCH DESIGN 

(DE NATUUR NAAR BINNEN BRENGEN) 

VERRIJDBARE TOUCHSCREENS

ERGONOMISCHE THUISWERKPLEKKEN

LOCKERS

INFORMELE ONTMOETINGSPLEKKEN

benieuwd hoe dit voor jouw organisatie zou werken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.