SECTOREN

Of het nu gaat om een schoolkantine, kantoorinrichting, zorginstelling, of restaurant, wij staan voor je klaar met al onze ervaring, kennis, creativiteit én producten om jouw wensen te realiseren.

Ontdek hieronder de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn in het inrichten en ontdek een aantal onze gerealiseerde referentieprojecten.

werkomgeving

Van vergaderruimtes en functionele opbergsystemen, tot werkplekken met ergonomische bureaustoelen. Een fijne werkomgeving zorgt ervoor dat medewerkers zich prettig voelen en productief en creatief te werk kunnen gaan.

onderwijs

Bringing schools to life. Studenten van alle leeftijden verdienen inspirerende en ergonomisch verantwoorde oplossingen om optimaal te presteren. Creëer energie en sfeer met fris meubilair in de openbare ruimtes, klaslokalen, en lerarenruimtes.

overheid

Wij hebben diverse ruimtes van Limburgse gemeentes mogen inrichten. Bekijk onze referentie projecten voor inspiratie.

zorg

Laat bewoner, werknemer en bezoeker zich thuis voelen. Zorg meubilair moet comfortabel zijn, en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Daarnaast gebruiken we vaak vanuit praktisch oogpunt stoffen die eenvoudig te reinigen zijn.

hospitality

Laat gasten zien dat ze welkom zijn en laat je inspireren door uitnodigend meubilair. Van kantine of restaurant, tot terras of café. Wij realiseren graag je wensen! 

ontdek onze gerealiseerde projecten

OVERHEID

Referentie project: Gemeente Weert

ONDERWIJS

Referentie project: ROER College Schöndeln

vragen of wil je graag wat meer informatie?

Wij denken graag mee!