AKOESTIEK

Voor een betere communicatie, concentratie en creativiteit

Een prettige omgeving moet vrij zijn van storende factoren die concentratie en communicatie belemmeren. 

In de moderne kantoorwereld zijn grote open kantoorruimtes met verschillende functies zoals meetings, telefoneren, samenwerken, geconcentreerd werken en de entree, een trend.

 Om de akoestiek te verbeteren, bieden wij diverse oplossingen van eenvoudige wanden of eye-catchers. 

Onze producten zijn leverbaar in allerlei diverse stoffen en kleuren, die akoestisch én visueel voor een gezonde en rustige omgeving zorgen.

Akoestische tussenwanden

Deze bureau tussenwanden worden bevestigd aan de bureaus, separeren niet alleen de werkplekken van elkaar maar verbeteren ook de ruimtelijke akoestiek.Akoestische bureau opzetwanden

Deze opzetwanden worden op het bureau geplaatst om directe geluidsoverlast tegen te gaan. Ze worden op voeten gezet of worden met een klemmenset aan het blad bevestigd. Akoestische plafondpanelen

Plafondabsorbers pieken niet alleen vanwege hun prestaties in de optimalisatie van de ruimtelijke akoestiek, maar ook als design object. In ronde, rechthoekige of wolkvormige vormen, ze kunnen onopvallend of bewust als aanwezige eye-catcher dienen. Eenvoudig op te hangen en te verstellen in verschillende hoogtes. Ook mogelijk met verlichting.Akoestische wandpanelen

Deze wandabsorbers zijn speciaal ontwikkeld voor wanden. Enkelvoudig of in combinatie met andere akoestische elementen. Ze dienen ook als kleurrijk element in de ruimte. Leverbaar in diverse prints en kleuren en zelf samen te stellen in combinatie met whiteboards, tijdschrifthouders, kapstokhaken en meer.Akoestische ruimteverdelers

Deze akoestische room dividers hebben een ongekende functionaliteit. Het hoogwaardige akoestisch materiaal absorbeert omgevingsgeluiden en draagt bij aan een aangename akoestiek. Een functionele opbergruimte die kan worden voorzien van jashaken, tijdschrifthouders of whiteboards. Er is een brede keuze uit afmetingen, stoffen en kleuren.

cascando 2
kastAkoestische lounge hut

Neem je vergaderingen of brainstorm sessies mee naar de lounge en overleg in een ontspannen omgeving. Ook prettig om geconcentreerd te werken en jezelf af te zonderen.

hut 3Akoestische overleg elementen

Trek jezelf even helemaal terug in een akoestische en rustige werkplek of overlegruimte wanneer je in alle rust wil overleggen. 

chaletDisc

Draai het volume van de omgeving letterlijk naar beneden. Een geluiddemper, ruimteverdeler en designelement, maakt deze flexibele DISC absorber zo speciaal. De ronde schijf kan rugvriendelijk van A naar B worden gerold. 

disc 1Akoestische verlichting

Deze akoestische lampen verbeteren niet alleen de akoestiek in de ruimte, maar zijn ook duurzaam geproduceerd van PET materiaal. 

gotessons-silent-pendant-bowerkt2Akoestische half-open panelen

Wij bieden diverse akoestische panelen die een akoestische en visuele oplossing bieden door het creëren van privacy en de ruimte in het interieur. De hangende panelen zijn licht van gewicht en makkelijk te installeren. Door de vele open designs bieden de panelen een afscheiding met een transparant karakter.

mesh panels 2

ook toe aan een gezonde, rustige en prettige werkomgeving?

Wij adviseren je graag.