Printmanagement

Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van printing en scanning

Organisaties, groot en klein, hebben steeds meer informatie te managen, zowel digitaal als op papier. Je wil altijd en overal de juiste informatie binnen handbereik hebben, delen en printen. En het liefst wil je dat zo eenvoudig, veilig en duurzaam mogelijk. Timmermans helpt met het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie door onder andere werkprocessen beter te beheren en bedrijfskritische informatie veilig te stellen. We leveren een compleet aanbod van printoplossingen, zoals barcode- en labelprinters en innovatieve multifunctionele printsystemen. Ieder product is innovatief en voorzien van de laatste technologie.

Voordelen printoplossingen Timmermans

  • Efficiënter, duurzaam én betaalbaar printen
  • Printen en scannen zónder minimaal volume, met automatische toner toelevering, maandelijks opzegbaar
  • Optimale beveiliging van informatie- en documentstromen
  • Eenvoudig beheer, één uniforme omgeving
  • Meer functionaliteiten: mobiel en digitaal
  • Optimalisatie informatie- en documentstromen
  • Meer grip op gebruik en verbruik

Timmermans is officieel merkdealer van onder andere:

Klik op een logo voor meer info

Timmermans levert vele merken en soorten, en voor alle toepassingen. Of het nu gaat om kleuren en zwart/wit A4 tjes, A3 formaat, nota’s, labels of posters en CAD tekeningen: Timmermans zoekt altijd het juiste apparaat bij uw toepassing!

Uniek aan de aanpak van Timmermans is de uitgebreide advisering en doorrekening van de te verwachten kosten op basis van uw printvolume. Hieruit blijkt vaak dat met de aanschaf van een iets duurdere machine de verbruikskosten dusdanig veel voordeliger worden dat de meerprijs van de machine op zeer korte tijd kan worden terugverdiend. Daarnaast zijn de meeste apparaten te zien in onze showroom, zodat u op voorhand weet wat u koopt.