Vergaderruimte

De combinatie van de juiste ruimte-indeling en comfortabel meubilair is de sleutel tot effectief vergaderen.

Voor zowel dagelijkse bijeenkomsten, creatieve brainstorm sessies of grote vergaderzalen bieden wij allerlei soorten mogelijkheden, producten en oplossingen.

INSPIRATIE

THINK SMALL

Het hoeft niet altijd de grote vergaderzaal te zijn als het gaat om goede gesprekken in kleine groepen. In een groepsgrootte van 4-6 personen is het gemakkelijk om te vergaderen en komt men vaak snel tot zinvolle beslissingen. Vooral binnen afdelingen wordt vaak gebruik gemaakt van deze manier van snelle uitwisseling. 

INFORMEEL VERGADEREN

Steeds meer bedrijven kiezen voor een informele vergadering. Het bespaart tijd, levert meer output en het zorgt ervoor dat vergaderingen effectiever en productiever verlopen met een betere besluitvorming. Overweeg een speelse inrichting met onze unieke producten die je niet in elke traditionele vergaderruimte zal tegenkomen. Zo zorg je voor de juiste sfeer en inspiratie bij creatieve meetings of brainstorm sessies.

Ronde bank

In hoogte verstelbare kruk

Slingervormige tafel

Poef

rond de tafel

Ronde vergadertafels hebben het beslissende voordeel dat ze iedere gebruiker voldoende ruimte bieden, de ruimte sfeervoller maken en bovendien oogcontact bevorderen – de basis voor goede gesprekken.

Ronde vergadertafel

Verrijdbare vergaderstoel

STAANDE MEETINGS

Steeds meer bedrijven kiezen voor een actieve vergadering. Staand vergaderen zorgt voor een snellere besluitvorming en het stimuleert samenwerking en concentratie. Zet er eventueel krukken aan voor een om toch te zorgen voor een mogelijkheid om te zitten en geef de keuze aan de persoon zelf om te zitten of te staan. Elektrische vergadertafels zijn ook mogelijk.

Staande meetings stimuleren beweging en bevorderen daarmee de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

Hoge barkrukken

Hoge vergadertafels

AFGEZONDERD VERGADEREN

Een moment van stilte en privacy. Complete conferentieruimtes zijn niet altijd mogelijk vanwege de bestaande inrichting van een pand of vanwege de kosten voor een complete verbouwing. In plaats daarvan zijn deze flexibele concentratie units ontworpen, speciaal voor de open space werkomgeving. 

Concentratie unit

BOARDROOM

Conferenties met acht of meer personen vereisen tafels voor belangrijke gesprekken. De grote ruimtes stralen de bedrijfswaarden uit. In combinatie met de modernste conferentietechnieken, een hoogwaardig design en indrukwekkende tafelafmetingen kunnen mensen hier onbeperkt met elkaar vergaderen.

Een boardroom met een representatieve uitstraling, kwalitatieve stoelen en een unieke tafel maken indruk.

FLEXIBELE VERGADERZAal

In flexibele werkomgevingen is het vaak nodig dat medewerkers de mogelijkheid hebben om flexibel te zijn en snel en eenvoudig configuraties aan te passen aan hun behoeften – van kortstondige teamwork en trainingssituaties tot conferenties en vergaderingen in kleine groepen en weer terug. Onze mobiele oplossingen passen zich flexibel aan de veranderende eisen van uw communicatie aan. En wanneer ze niet meer nodig zijn, kunnen ze snel en ruimtebesparend worden opgeslagen.

akoestiek

Een vergaderruimte moet vrij zijn van storende factoren die de concentratie en communicatie belemmeren. Onze met stof beklede wand -of plafond absorbers zijn niet alleen akoestisch effectief, maar ondersteunen ook de spraakkwaliteit in vergaderruimtes.

HOOGWAARDIGE WHITEBOARDS

Ter ondersteuning van trainingen, presentaties of vergaderingen bieden wij allerlei mogelijkheden op het gebied van whiteboards. Tegenwoordig zijn onze hoogwaardige whiteboards leverbaar in allerlei soorten, vormen, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Waardoor ze perfect op gaan in elk interieur. Van whiteboards voor aan de wand tot mobiele, kantelbare of verrijdbare whiteboards. Ze worden gekenmerkt door de perfecte harmonie tussen functionaliteit, design en creativiteit. 

Wij zijn aangesloten aan de meest toonaangevende fabrikanten in Europa van hoge kwaliteit whiteboards, schrijfwaren en alle toebehoren voor een volledige ontzorging waardoor onderhoud en kwaliteit gewaarborgd blijft.

PRESENTATIESCHERMEN DIE VERGADERINGEN WEER TOT LEVEN BRENGEN

Klaar met saaie vergaderingen? Met een interactief touchscreen zorg je voor meer betrokkenheid en interactie. Deel jouw laptop, telefoon of tablet binnen enkele seconden draadloos met je team. Maak tegelijkertijd notities over de inhoud heen. En plan jouw volgende vergadering rechtstreeks vanaf het presentatiescherm. Ervaar een nieuwe manier van effectief en interactief vergaderen met onze touchscreen presentatieschermen.

Vergaderstoelen

Vergadertafels

Verlichting

Presentatieschermen

advies nodig of benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij adviseren je graag!