Vergaderruimte

Ruimtes waarin communicatie plaatsvindt, zijn ruimtes waar creatieve ideeën ontstaan en belangrijke beslissingen worden genomen. Vergaderruimtes hebben functionele, hoogwaardige en op elkaar afgestemde vergadermeubels nodig die beslissingen, ideeën en belangrijke gesprekken effectief ondersteunen.

Voor zowel dagelijkse bijeenkomsten, brainstorm sessies en grote vergaderzalen bieden wij allerlei soorten mogelijkheden, producten en oplossingen.

INSPIRATIE

THINK SMALL

Het hoeft niet altijd de grote vergaderzaal te zijn als het gaat om goede gesprekken in kleine groepen. In een groepsgrootte van 4-6 personen is het gemakkelijk om te vergaderen en komt men vaak snel tot zinvolle beslissingen. Vooral binnen afdelingen wordt vaak gebruik gemaakt van deze manier van snelle uitwisseling. 

INFORMEEL VERGADEREN

Steeds meer bedrijven kiezen voor een informele vergadering. Het bespaart tijd, levert meer output en het zorgt ervoor dat vergaderingen effectiever en productiever verlopen met een betere besluitvorming. Overweeg een speelse inrichting met onze unieke producten die je niet in elke traditionele vergaderruimte zal tegenkomen. Zo zorg je voor de juiste sfeer en inspiratie bij creatieve meetings of brainstorm sessies.

Ronde bank

In hoogte verstelbare kruk

Slingervormige tafel

Poef

rond de tafel

Ronde vergadertafels hebben het beslissende voordeel dat ze iedere gebruiker voldoende ruimte bieden, de ruimte sfeervoller maken en bovendien oogcontact bevorderen – de basis voor goede gesprekken.

Ronde vergadertafel

Verrijdbare vergaderstoel

STAANDE MEETINGS

Steeds meer bedrijven kiezen voor een actieve vergadering. Staand vergaderen zorgt voor een snellere besluitvorming en het stimuleert samenwerking en concentratie. Zet er eventueel krukken aan voor een om toch te zorgen voor een mogelijkheid om te zitten en geef de keuze aan de persoon zelf om te zitten of te staan.

Staande meetings stimuleren beweging en bevorderen daarmee de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

Hoge barkrukken

Hoge vergadertafels

AFGEZONDERD VERGADEREN

Een moment van stilte en privacy. Complete conferentieruimtes zijn niet altijd mogelijk vanwege de bestaande inrichting van een pand of vanwege de kosten voor een complete verbouwing. In plaats daarvan zijn deze flexibele concentratie units ontworpen, speciaal voor de open space werkomgeving. 

Concentratie unit

PRESENTATIESCHERMEN DIE VERGADERINGEN WEER TOT LEVEN BRENGEN

Klaar met saaie vergaderingen? Met een interactief touchscreen zorg je voor meer betrokkenheid en interactie. Deel jouw laptop, telefoon of tablet binnen enkele seconden draadloos met je team. Maak tegelijkertijd notities over de inhoud heen. En plan jouw volgende vergadering rechtstreeks vanaf het presentatiescherm. Ervaar een nieuwe manier van effectief en interactief vergaderen met onze touchscreen presentatieschermen.

Blijf in beweging met elektrisch verstelbare zit-sta vergadertafels

Conferentie marathon? Zoiets kan vermoeiend zijn. Ideeën hebben beweging nodig, daarom zijn elektrische vergadertafels de ideale oplossing voor meetings. Onze elektrisch in hoogte verstelbare vergadertafels hebben een stabiel onderstel in een strak design. Wissel zittend en staand vergaderen af met één druk op de knop.

Veel meer dan alleen een tafel

Soms is het belangrijk om iedereen aan dezelfde tafel te krijgen. Conferenties met acht of meer personen vereisen tafels voor belangrijke gesprekken. De grote ruimtes stralen de bedrijfswaarden uit. In combinatie met de modernste conferentietechniek, een hoogwaardig design en indrukwekkende tafelafmetingen kunnen mensen hier onbeperkt met elkaar discussiëren.

BOARDROOM

Een boardroom heeft een representatieve uitstraling nodig met kwalitatieve stoelen en een tafel die indruk maakt.

Dynamisch, mobiel, ruimtebesparend:
mobiele tafels op wielen

In de huidige, moderne werkomgeving willen kantoormedewerkers flexibel blijven. Wij beschikken over vergadertafels die flexibel kunnen worden aangepast aan uw individuele vergadersituatie – van grote vergaderen tot het wisselen naar kleine groepjes. Onze mobiele klaptafels op wielen maken het mogelijk. En wanneer ze niet meer nodig zijn, kunt u deze tafels ruimtebesparend stapelen.

Een goede akoestiek voor betere communicatie, concentratie en creativiteit

Een vergaderruimte moet vrij zijn van storende factoren die de concentratie en communicatie belemmeren. Onze met stof beklede wand -of plafond absorbers zijn niet alleen akoestisch effectief, maar ondersteunen ook de spraakkwaliteit in vergaderruimtes.

Vergaderstoelen

Ontdek ons brede assortiment aan verschillende soorten vergaderstoelen. Comfortabel, stapelbaar, stijlvol, verrijdbaar? Wij bieden diverse mogelijkheden. Door de ruime keuze aan designs, stoffering en kleuren zit de perfecte vergaderstoel voor elke inrichting er gegarandeerd tussen.

Vergaderstoelen

Vergadertafels

Verlichting

Presentatieschermen

advies nodig of benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij adviseren je graag!