VERGADERRUIMTE

Ruimtes waarin communicatie plaatsvindt, zijn ruimtes waar ideeën ontstaan en beslissingen worden genomen. Voor zowel dagelijkse bijeenkomsten, seminars en brainstorm sessies, bieden wij vergaderoplossingen. Vergaderruimtes hebben functionele, hoogwaardige en op elkaar afgestemde vergadermeubels nodig die ideeën en beslissingen effectief ondersteunen.

timmermans inrichting

Think small: vergadertafels voor kleine vergaderingen

Het hoeft niet altijd de grote vergaderzaal te zijn als het gaat om goede gesprekken in kleine groepen. In een groepsgrootte van 4-6 personen is het gemakkelijk om te vergaderen en komt men vaak snel tot zinvolle beslissingen. Vooral binnen afdelingen wordt vaak gebruik gemaakt van deze manier van snelle uitwisseling. Wij bieden een breed scala aan perfect ontworpen kleine vergadertafels aan die aan deze eisen voldoen – passend bij de verschillende bureausystemen.

Robuuste vergadertafels

Met vergadertafels die een robuust blad of onderstel hebben maak je echt een statement. Zoals deze tafel van stoer staal, gemaakt met traditionele houtconstructiemethodes. Naast de reguliere uitvoering is deze variant ook verkrijgbaar als statafel van 110 cm hoog, dus mooi te combineren in dezelfde ruimte!

4-Poots vergadersysteem met driehoekige poot

Kostbare oppervlakken en materialen kunnen ook in kleine vergaderruimtes een bijzondere sfeer creëren. De zwarte multiplexplaat met anti-fingerprint coating valt meteen op door zijn matte uiterlijk. Gecombineerd met de onmiskenbare vorm van de tafelpoten is deze tafelvariant een smaakvolle compositie van vorm, design en unieke uitstraling.

Ovale of ronde vergadertafels

Ovale tafelbladen hebben het beslissende voordeel dat ze iedere gebruiker voldoende ruimte bieden, uiterst stabiel zijn en bovendien oogcontact bevorderen – de basis voor goede gesprekken. Deze serie vergadertafels is bovendien veelzijdig inzetbaar door de vele verschillende tafelvormen, oppervlakken en onderstelkleuren. Naast rond is het ook mogelijk om te kiezen voor vierkante bladen en vierkante voeten.

Veel meer dan alleen een tafel

Soms is het belangrijk om iedereen aan dezelfde tafel te krijgen. Conferenties met acht of meer personen vereisen tafelsystemen voor grote taken. De grote ruimtes vertegenwoordigen en stralen de respectievelijke bedrijfswaarden uit. In combinatie met de modernste conferentietechniek, een hoogwaardig design en indrukwekkende tafelafmetingen kunnen mensen hier onbeperkt met elkaar discussiëren.

Eenvoudig, flexibel, tijdloos 4-poots vergadersysteem met ronde poot

Met het 4-poots vergadersysteem kunnen vrijstaande tafels of vaste conferentieopstellingen uit meerdere tafelbladen worden samengesteld. Afhankelijk van de tafelbladen die met elkaar gecombineerd worden, kunnen kleine vergadertafels of grote conferentieopstellingen ontstaan. Van sobere meeting ruimtes, naar een thuisgevoel.

Combineer een crèmekleurige beuken blad met de rechte ronde poot in Wit Structuur – een natuurlijke uitstraling is gegarandeerd.

Staande meetings:
sta-vergadertafel met vaste hoogte

Het is aangetoond, dat staande meetings niet alleen minder lang duren, maar daarbij ook dezelfde effectiviteit hebben. Laat uw ideeën de vrije loop, bijvoorbeeld aan de sta-vergadertafels. Met een ergonomisch vormgegeven vergadervariant verkort u niet alleen de meeting, maar verandert u uw ruimtes in moderne en levendige meeting points.

Blijf in beweging met elektrisch verstelbare zit-sta vergadertafels

Conferentie marathon? Zoiets kan vermoeiend zijn. Ideeën hebben beweging nodig, daarom zijn elektrische vergadertafels de ideale oplossing voor meetings. Met de elektrisch in hoogte verstelbare vergadertafel krijgt u een stabiel onderstel in een strak design. Hoogteverstelling van 720 tot 1080 mm is standaard mogelijk via een bedieningselement. Met extra tafelbladen kan een maximale afmeting van 3600 x 1200 mm worden bereikt.

Dynamisch, mobiel, ruimtebesparend:
mobiele klaptafels op wielen

In de huidige, moderne werkomgeving willen kantoormedewerkers flexibel blijven. Wij beschikken over vergadertafels die flexibel kunnen worden aangepast aan uw individuele vergadersiuatie – van kort teamwork en trainingssituaties tot vergaderingen en meetings in kleine groepen en weer terug. Onze mobiele klaptafels op wielen maken het mogelijk. En wanneer ze niet meer nodig zijn, kunt u de tafels ruimtebesparend parkeren in een ruimte die daarvoor beschikbaar is.

Een goede akoestiek

Naast functioneel meubilair is een goede akoestiek van cruciaal belang in vergaderruimtes, omdat hier de belangrijke discussies voor bedrijven plaatsvinden. Er wordt gecommuniceerd, gepresenteerd en onderhandeld. Het is bijzonder belangrijk om elk woord en elk getal precies te verstaan. Onze met stof beklede wand -of plafond absorbers zijn niet alleen akoestisch effectief, maar ondersteunen ook de spraakkwaliteit in vergaderruimtes.

Vergaderstoelen

Ontdek ons brede assortiment aan verschillende soorten vergaderstoelen. Comfortabel, stapelbaar, stijlvol, verrijdbaar? Wij bieden diverse mogelijkheden. Door de ruime keuze aan designs, stoffering en kleuren zit de perfecte vergaderstoel voor elke inrichting er gegarandeerd tussen. 

Van zeer eenvoudige budget vergaderstoelen tot design vergaderstoelen, en van sledeframe, verrijdbaar, vierpoots onderstellen. Wij luisteren graag naar je wensen en geven je passend advies.

INSPIRATIE VERGADERSTOELEN

advies nodig of benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij adviseren je graag!