Over Timmermans

Familiebedrijf sinds 1855

AL 169 JAAR TIMMERMANS

Wij zijn begonnen als drukkerij en kantoorhandel op de Steenweg in 1855 in de binnenstad van Roermond, en voeren het predicaat Koninklijke Hofleverancier sinds 1903. Daarmee zijn we trots om een van de oudste familiebedrijven in Roermond en Limburg te zijn. 

We zijn uitgegroeid tot complete inrichters van omgevingen. Maar onze kernwaarden zijn nog steeds niet veranderd: eerlijk zijn, meedenken, afspraken nakomen, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Sommige dingen veranderen niet na 169 jaar. 

ONZE KRACHT

Een familiebedrijf waar kwaliteit en persoonlijk advies altijd voorop staat.

persoonlijk contact


Eerlijk zijn, meedenken, afspraken nakomen, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding leveren en goeie service. Dat zijn onze kernwaarden. Sommige dingen veranderen niet na 168 jaar.

3d interieurontwerp


We brengen de inrichting en de gekozen producten tot leven met onze 3D ruimteplanner en bieden je alvast een voorproefje op de volledige inrichting.

1.000 M² SHOWROOM IN ROERMOND


Het belangrijkste in een oriëntatiefase vinden wij producten kunnen bekijken, voelen en uittesten. In onze showroom inspireren we je graag.

Alles onder één dak


Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt op je werkomgeving: van papier en koffie tot een complete inrichting of advies.

eigen bezorgdienst


Onze eigen service afdeling met eigen monteurs stellen elke inrichting gebruiksklaar op en zorgen voor een vlekkeloze oplevering.

ONS TEAM

Werken met ons betekent samenwerken met een echt familiebedrijf: we behandelen onze opdrachtgevers op een betrokken en persoonlijke manier en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. De lijnen zijn kort waardoor we snel communiceren en schakelen. Vanaf het eerste contact tot na de levering blijven we betrokken, ook na oplevering.

PROJECTINRICHTING

Onze gespecialiseerde projectadviseurs en 3D ontwerpers begeleiden projectinrichtingen van begin tot eind, ieder met zijn dosis ervaring, kennis en vaardigheden.

SECTOREN WAARIN WIJ ACTIEF ZIJN

Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van organisaties van A tot Z op het gebied van: inrichtingsconcepten, ergonomie, kantoor- en facilitaire artikelen, audiovisuele oplossingen en printmanagement.

WERKOMGEVING


Tegenwoordig is het kantoor veel meer dan alleen een werkplek. Wij realiseren gezonde en fijne werkomgevingen die bijdragen aan het welzijn, geluk en gezondheid van medewerkers. Van ergonomische werkplekken en vergaderruimtes tot concentratieruimtes, informele overlegruimtes en bedrijfsrestaurants.

ONDERWIJS


Met onze creatieve inrichtingsconcepten zorgen wij voor een inspirerende, flexibele en prikkelende leeromgeving waar iedereen het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. En waar met plezier kan worden geleerd.

ZORG


Als gespecialiseerde totaalinrichter voor zorgomgevingen creëren én realiseren wij zorg inrichtingen waar het voelt als een veilig thuis. We begeleiden hierbij complete inrichtingstrajecten van A tot Z.

KANTOOR- EN FACILITAIRE ARTIKELEN

Onze vakkundige collega’s van de afdeling kantoor- en facilitaire artikelen geven graag advies over ons brede assortiment met meer dan 30.000 artikelen. 

PRINTMANAGEMENT & AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

Ook bieden wij advies op het gebied van printen en audiovisuele oplossingen voor online vergaderen.

We voeren het predicaat Hofleverancier sinds 1903. In 2014 is het predicaat ‘bij Koninklijke beschikking hofleverancier’ voor de komende 25 jaar weer officieel verlengd. Het predicaat Hofleverancier kenmerkt zich door de vele strenge eisen en kwaliteitswaarborgen. Het wordt verleend aan bedrijven met een lange staat van dienst en moet ‘opvallend en onderscheidend’ zijn in zijn segment en in zijn regio. 

De verlenging dragen we op aan onze klanten waarmee we vaak een jarenlange relatie onderhouden, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en eerlijk zaken doen. Het is een bekroning op het werk van onze medewerkers die dagelijks met hart en ziel klaarstaan voor onze klanten.


KONINKLIJKE HOFLEVERANCIER sinds 1903

benieuwd naar onze mogelijkheden

bezoek onze showroom

VACATURES

KOM jij ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij Timmermans betekent samenwerken in een echt familiebedrijf: met een informele setting met betrokken collega’s.