OVER TIMMERMANS

SINCE 1855

AL 165 JAAR TIMMERMANS

Wij zijn begonnen als drukkerij en kantoorhandel op de Steenweg in Roermond en voeren het predicaat hofleverancier sinds 1903. Daarmee zijn we trots om een van de oudste bedrijven in Roermond en Limburg te zijn. Inmiddels zijn we nu de vijfde generatie in de zaak.


We zijn uitgegroeid tot complete inrichters van omgevingen. Maar ook voor zitklachten of het snel leveren van uw kantoorsupplies hebben wij het specialisme in huis.

TEAM TIMMERMANS.


HOFLEVERANCIER, EEN BEKRONING OP HET WERK VAN ONZE MEDEWERKERS DIE DAGELIJKS MET HART EN ZIEL KLAARSTAAN VOOR ONZE KLANTEN.

We voeren het predicaat Hofleverancier sinds 1903. In 2014 is het predicaat ‘bij Koninklijke beschikking hofleverancier’ officieel verlengd. Het predicaat Hofleverancier kenmerkt zich door de vele strenge eisen en kwaliteitswaarborgen. Het wordt verleend aan bedrijven met een lange staat van dienst. Het bedrijf moet ‘opvallend en onderscheidend’ zijn in zijn segment en in zijn regio. 

De verlenging dragen we op aan onze klanten waarmee we vaak een jarenlange relatie onderhouden, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en eerlijk zaken doen. Het is een bekroning op het werk van onze medewerkers die dagelijks met hart en ziel klaarstaan voor onze klanten.

Eerlijk zijn, afspraken nakomen, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding bieden en goeie service. Dat zijn onze kernwaarden. Sommige dingen veranderen niet na 165 jaar.

meer weten over ons?

We leren je graag kennen!