Over Timmermans

Familiebedrijf sinds 1855

AL 168 JAAR TIMMERMANS

Wij zijn begonnen als drukkerij en kantoorhandel op de Steenweg in 1855 in de binnenstad van Roermond, en voeren het predicaat Koninklijke Hofleverancier sinds 1903. Daarmee zijn we trots om een van de oudste familiebedrijven in Roermond en Limburg te zijn. 

 

We zijn uitgegroeid tot complete inrichters van omgevingen. Maar onze kernwaarden zijn nog steeds niet veranderd: eerlijk zijn, meedenken, afspraken nakomen, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

 

Sommige dingen veranderen niet na 168 jaar. 

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

  • Alles onder één dak: projectinrichting, ergonomisch advies, kantoorartikelen, printmanagement, ontwerp, levering, montage, service, nazorg
  • Jarenlange ervaring in het B2B segment
  • Koninklijke Hofleverancier sinds 1903, dat zich kenmerkt door vele eisen en kwaliteitswaarborgen
  • 1.000 m2 inspiratie showroom en magazijn in Roermond
  • Eigen service afdeling voor leveringen, reparaties, montage
  • Eigen voormontage in ons magazijn in Roermond voor een snelle, complete en correcte levering
  • Persoonlijk contact: onze kernwaarden zijn na 168 jaar nog steeds niet veranderd: eerlijk zijn, meedenken, de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen bieden, iets wat voor ons vanzelfsprekend is
  • Altijd een vast contactpersoon
  • Familiebedrijf met korte lijnen en snelle werkwijze


KONINKLIJKE HOFLEVERANCIER

Een bekroning op het werk van onze medewerkers die dagelijks met hart en ziel klaar staan voor onze klanten.

We voeren het predicaat Hofleverancier sinds 1903. In 2014 is het predicaat ‘bij Koninklijke beschikking hofleverancier’ voor de komende 25 jaar weer officieel verlengd. Het predicaat Hofleverancier kenmerkt zich door de vele strenge eisen en kwaliteitswaarborgen. Het wordt verleend aan bedrijven met een lange staat van dienst en moet ‘opvallend en onderscheidend’ zijn in zijn segment en in zijn regio. 

De verlenging dragen we op aan onze klanten waarmee we vaak een jarenlange relatie onderhouden, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en eerlijk zaken doen. Het is een bekroning op het werk van onze medewerkers die dagelijks met hart en ziel klaarstaan voor onze klanten.

ONS TEAM

Werken met ons betekent samenwerken met een echt familiebedrijf: we behandelen onze opdrachtgevers op een betrokken en persoonlijke manier en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. De lijnen zijn kort waardoor we snel communiceren en schakelen. Vanaf het eerste contact tot na de levering blijven we betrokken, ook na oplevering.

PROJECTINRICHTING

Onze gespecialiseerde projectadviseurs begeleiden projectinrichtingen van begin tot eind, ieder met zijn dosis ervaring, kennis en vaardigheden.

KANTOOR- EN FACILITAIRE ARTIKELEN

Onze vakkundige collega’s van de afdeling kantoor- en facilitaire artikelen geven graag advies over ons brede assortiment met meer dan 30.000 artikelen. 

PRINTMANAGEMENT & AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN

Ook bieden wij advies op het gebied van printen en audiovisuele oplossingen voor online vergaderen.

VACATURES

KOM jij ONS TEAM VERSTERKEN?

Werken bij Timmermans betekent samenwerken in een echt familiebedrijf: met een informele setting met betrokken collega’s. 

Kennis maken?

We leren je graag kennen!