ZORG

Een zorgomgeving waar patiënten, bezoekers en medewerkers zich thuis voelen.  

Als betrokken en ervaren partner creëren én realiseren wij de inrichting van diverse zorgomgevingen. Wij denken verder dan alleen meubels. Wij denken mee, geven eerlijk advies, en ontzorgen organisaties van A tot Z. Bij zorginrichtingen verliezen we de meest uitdagende praktische vereisten nooit uit het oog. Een deel van onze collectie producten is speciaal ontworpen voor zorgomgevingen en voldoen aan de strengste hygiënenormen. Zonder in te leveren op sfeer. Daarnaast besteden we veel aandacht aan ergonomie en functionaliteit. Die combinatie van functionaliteit en sfeer maakt ons uniek.

GEREALISEERDE ZORG PROJECTEN

Ontdek de diverse zorginstellingen waar wij de inrichting hebben mogen realiseren.

PSW KATOENEN DORP

ZORGVILLA ALDENBORGH HERTEN-MERUM

SWAR ROERMOND

EEN GREEP UIT ONZE ZORGCOLLECTIE

Bloedafname stoel

Deze Vario bloedafnamestoel kan, wanneer de patiënt onwel wordt, in een handomdraai in de Trendelenburgstand worden gezet. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog. Sta-op beugels zijn optioneel en standaard is deze prikstoel voorzien van 2 vaste armleggers.

Medical ergoshape

Deze Medical ergoshape is een stoel met een comfortabele Ergo Shape zitting van 40 cm doorsnee, met uitsparing voor de dijbenen om stagnatie in de bloedsomloop te voorkomen. De functionele rugleuning kun je eenvoudig in hoogte en hoek verstellen. Geschikt voor korte onderzoeken en algemeen gebruik in medische onderzoeksruimtes. 

Jumper

De zadelkruk Jumper heeft een anatomisch gevormde zadelzitting, dat het bekken kantelt en zorgt voor een gezonde ontspannen rughouding. Voor een extra steuntje in de rug is deze zadelkruk voorzien van een lendensteun.

Onze meubels voldoen aan alle eisen als het gaat om hygiëne en functionaliteit, rekening houdend met onderstaande aspecten.

ONZE AANPAK

1. ORIËNTATIE

We leren uw project graag kennen. We luisteren naar de behoeftes en wensen. En we passen onze praktijkgerichte kennis en advies toe. We zoomen in op de doelgroep en inventariseren hun behoeftes.

2. ONTWERP

We ontwerpen een interieurvoorstel waarbij we verder denken: rekening houdend met zichtlijnen, gevoel, licht en kleur. We stellen producten en materialen voor met een ontwerp en moodboard.

3. BEGELEIDING

We begeleiden het totale proces van product- en materiaalkeuzes tot budget. We bekijken, voelen en testen de producten. Samen komen we tot het beste eindresultaat.

3. LEVERING

We ontzorgen uw organisatie volledig door taken op ons te nemen zoals timing, logistiek en verhuizing. Dankzij onze eigen service afdeling met eigen monteurs werken we met korte lijnen, dat werkt snel en prettig. Alles voor een vlekkeloze oplevering.

4. NAZORG

De hoogste kwaliteit in producten én in service, ook ná oplevering.   We blijven ontzorgen bij montage, onderhoud, reparaties en beheer. Ook ná oplevering blijven we altijd betrokken.

benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.