ZORG

Een gevoel van geborgenheid, structuur en veiligheid: aspecten die wij toepassen bij zorginrichtingen.

De cliënt staat centraal: wij denken mee aan een aangepaste inrichting passend voor elke behoefte. Naast meubilair komen alle aspecten aan bod die bijdragen aan de beleving van een ruimte zoals (praktische) stoffering, kleur en licht. Daarnaast maken zorgmedewerkers het verschil en geven wij ze met een prettige inrichting daarom de kracht om het beste uit zichzelf én de cliënten te halen.

Laat bewoner, werknemer en bezoeker zich thuis voelen met comfortabel zorg meubilair, die ook tegen een stootje kunnen.

GEREALISEERDE ZORG PROJECTEN

SWAR ROERMOND

PSW KATOENEN DORP

GEMEENSCHAPSHUIS DE TERP

In de medische sector is ergonomisch zitten van enorm belang. Wij bieden diverse zitoplossingen voor o.a. ziekenhuizen, fysiotherapeuten, laboratoria, zoals ergonomische zadelkrukken en medische stoelen zoals bloedafnamestoelen.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Bloedafname stoel

Deze Vario bloedafnamestoel kan, wanneer de patiënt onwel wordt, in een handomdraai in de Trendelenburgstand worden gezet. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog. Sta-op beugels zijn optioneel en standaard is deze prikstoel voorzien van 2 vaste armleggers.

Medical ergoshape

Deze Medical ergoshape is een stoel met een comfortabele Ergo Shape zitting van 40 cm doorsnee, met uitsparing voor de dijbenen om stagnatie in de bloedsomloop te voorkomen. De functionele rugleuning kun je eenvoudig in hoogte en hoek verstellen. Geschikt voor korte onderzoeken en algemeen gebruik in medische onderzoeksruimtes. 

Jumper

De zadelkruk Jumper heeft een anatomisch gevormde zadelzitting, dat het bekken kantelt en zorgt voor een gezonde ontspannen rughouding. Voor een extra steuntje in de rug is deze zadelkruk voorzien van een lendensteun.

benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op!