ZORG

Laat bewoner, werknemer en bezoeker zich thuis voelen. Zorg meubilair moet comfortabel zijn, en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Uit praktisch oogpunt wordt gebruik gemaakt van stoffen die eenvoudig te reinigen zijn. Ontdek hier een greep uit onze zorg gerelateerde producten en bekijk onze zorg referenties. 

In de medische sector is ergonomisch zitten van enorm belang. Wij bieden diverse zitoplossingen voor o.a. ziekenhuizen, fysiotherapeuten, laboratoria, zoals ergonomische zadelkrukken en medische stoelen zoals bloedafnamestoelen.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Bloedafname stoel

Deze bloedafnamestoel is standaard voorzien van een draaibare en in hoogte verstelbare armlegger voor precisiewerk in het priklab. De stof van de zitting en rugleuning zijn bloedbestendig en hebben antibacteriële eigenschappen. 

Bloedafname stoel

Deze Vario bloedafnamestoel kan, wanneer de patiënt onwel wordt, in een handomdraai in de Trendelenburgstand worden gezet. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog. Sta-op beugels zijn optioneel en standaard is deze prikstoel voorzien van 2 vaste armleggers.

Medical ergoshape

Deze Medical ergoshape is een stoel met een comfortabele Ergo Shape zitting van 40 cm doorsnee, met uitsparing voor de dijbenen om stagnatie in de bloedsomloop te voorkomen. De functionele rugleuning kun je eenvoudig in hoogte en hoek verstellen. Geschikt voor korte onderzoeken en algemeen gebruik in medische onderzoeksruimtes. 

Jumper

De zadelkruk Jumper heeft een anatomisch gevormde zadelzitting, dat het bekken kantelt en zorgt voor een gezonde ontspannen rughouding. Voor een extra steuntje in de rug is deze zadelkruk voorzien van een lendensteun.

ZORG REFERENTIES

Vragen of toe aan meer informatie?

Wij helpen graag!