ZORG

Wij zorgen voor een fijne én praktische zorgomgeving waar iedereen zich thuis voelt

gESPECIALISEERDE TOTAALINRICHTER IN DE ZORG

Als betrokken en ervaren zorgpartner creëren én realiseren wij de inrichting van zorgomgevingen. Wij denken verder dan alleen meubels en hanteren onze persoonlijke aanpak. Wij denken mee, inventariseren de wensen en behoeften van de doelgroep, stellen de gebruikers centraal, geven eerlijk advies en ontzorgen van A tot Z. Ook na de oplevering blijven we betrokken.

Onze zorgcollectie is speciaal ontworpen voor zorgomgevingen met meubilair dat tegen een stootje kan. Zonder in te leveren op sfeer. Met de juiste combinatie van kleuren en materialen creëren we een thuisgevoel dat aansluit op de behoeften en wensen.

Onze zorg collectie voldoet aan alle eisen als het gaat om hygiëne en functionaliteit

GEREALISEERDE ZORG PROJECTEN

Ontdek de diverse zorginstellingen waar wij de inrichting hebben mogen realiseren.

WBC PSW BECKERSHOF

PSW KATOENEN DORP

ZORGVILLA ALDENBORGH HERTEN-MERUM

volledig personaliseerbaar én antibacteriële zorg stofferingen

Dankzij ons brede aanbod aan materialen en stoffen zijn onze producten volledig zelf te personaliseren, zodat deze perfect passen in de sfeer en beleving van de ruimte.

Bij zorg projecten passen wij antibacteriële stofferingen toe die uiterst geschikt en ontwikkeld zijn voor zorg omgevingen. Een goed voorbeeld hiervan is Silvertex: een hoogwaardig vinyl kunstleer met een subtiele weefstructuur, met een toplaag van pvc op een rug van polyester/katoen, wat een ongekende slijtvastheid garandeert.

Het materiaal is antibacterieel, schimmelwerend, brandwerend, slijtvast, vlekbestendig, bloed bestendig, urine bestendig, 100% waterdicht en UV bestendig behandeld. 

Daardoor zijn deze stoffen geschikt als duurzame, stijlvolle en makkelijk te onderhouden bekledingsstoffen, uiterst geschikt voor zorgomgevingen.

Zonder in te leveren op sfeer, dankzij het enorm aanbod aan mooie kleuren en patronen, waarmee elke uitstraling kan worden gecreëerd.

eigenschappen

ÉÉN PARTIJ VAN ONTWERP TOT LEVERING

Van A tot Z begeleiden wij het volledige inrichtingstraject. Van inventarisatie van de doelgroep, ontwerp en moodboard, tot planning en levering. 

Ontdek hier alles over onze aanpak en hoe we te werk gaan.

ZORG COLLECTIE

Het inrichten van zorg gerelateerde omgevingen vraagt om andere soort meubels. Ons brede aanbod aan zorgmeubilair is specifiek voor zorg omgevingen ontworpen: functioneel, sterk, praktisch, personaliseerbaar, gebruiksveilig, en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast denken wij mee over aspecten zoals juiste zithoogte, ergonomie, en de juiste stoffen.

STOELEN

TAFELS

BANKEN

BANKEN

ACCESSOIRES

KASTEN

Wij denken graag mee!

Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw zorg omgeving? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.