ZORG

Een zorgomgeving waar patiënten, bezoekers en medewerkers zich thuis voelen.  

Timmermans is een projectinrichter die verder denkt bij het inrichten van zorgomgevingen. Onze zorgproducten zijn geschikt voor de gehele zorgsector waarbij wij letten op alle praktische -en kwaliteitseisen die worden verlangt, met de juiste combinatie tussen sfeer en functionaliteit. 

INSPIRATIE

EEN GREEP UIT ONZE ZORGCOLLECTIE

ONZE AANPAK

inrichtingsplan

De cliënt staat centraal: wij denken mee aan een aangepaste inrichting passend voor elke behoefte. Naast meubilair komen alle aspecten aan bod die bijdragen aan de beleving van een ruimte zoals (praktische) stoffering, kleur en licht. Daarnaast maken zorgmedewerkers het verschil en geven wij ze met een prettige inrichting daarom de kracht om het beste uit zichzelf én de cliënten te halen. Laat bewoner, bezoeker en medewerker zich thuis voelen met een prettige inrichting met comfortabel zorg meubilair, die ook tegen een stootje kunnen.

✓ Bewoner en prettig leven staan centraal in inrichtingsplan

✓ Onze ervaren interieurontwerpers verdiepen zich in uw cliënten bij het maken van het interieurplan

✓ Producten kunnen op maat worden gemaakt zodat het perfect past in de inrichting

✓ Gespecialiseerd in functionaliteit, constructie en toepasbaarheid

GEREALISEERDE ZORG PROJECTEN

Ontdek de diverse zorginstellingen, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en fysiotherapeuten waarmee wij hebben mogen samenwerken.

SWAR ROERMOND

PSW KATOENEN DORP

GEMEENSCHAPSHUIS DE TERP

Bloedafname stoel

Deze Vario bloedafnamestoel kan, wanneer de patiënt onwel wordt, in een handomdraai in de Trendelenburgstand worden gezet. Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun omhoog. Sta-op beugels zijn optioneel en standaard is deze prikstoel voorzien van 2 vaste armleggers.

Medical ergoshape

Deze Medical ergoshape is een stoel met een comfortabele Ergo Shape zitting van 40 cm doorsnee, met uitsparing voor de dijbenen om stagnatie in de bloedsomloop te voorkomen. De functionele rugleuning kun je eenvoudig in hoogte en hoek verstellen. Geschikt voor korte onderzoeken en algemeen gebruik in medische onderzoeksruimtes. 

Jumper

De zadelkruk Jumper heeft een anatomisch gevormde zadelzitting, dat het bekken kantelt en zorgt voor een gezonde ontspannen rughouding. Voor een extra steuntje in de rug is deze zadelkruk voorzien van een lendensteun.

benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op!