ONZE AANPAK

 

Toch liever blauwe of grijze stoelen? Of toch liever groen? Het is vaak lastig kiezen via een kleine kleurkaart. Met onze aanpak kunnen we met kleuren en opstellingen spelen. Wij werken graag jouw totaalplaatje uit via ons 3D interieurprogramma!

Met onze high-end 3D ruimteplanner ontwerpen wij complete 3D indelingstekeningen en visualiseren we de inrichting in fotorealistische kwaliteit. We adviseren je door middel van een 3D interieurontwerp waarbij we indelingstekeningen, productkeuzes, en kleurvoorstellen maken. Zo krijg je een realistisch beeld van de nieuwe inrichting, kun je bepalen hoeveel bureaus erin passen en of die vergaderstoelen er wel mooi bij staan!

Zo brengen we jouw ideeën tot leven.

3-DIMENSIONAAL INTERIEURONTWERP

ONZE AANPAK

stap 1

oriëntatie & analyse

We leren jou en je project graag kennen. Al concrete plannen of weet je niet waar je moet beginnen? Wij adviseren je graag.

stap 2

ontwerp & persoonlijk advies

Met een concreet projectplan begeleiden we het totale proces van productkeuzes tot budget. Persoonlijk advies, meedenken, eerlijk zijn, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding leveren en goeie service. Dat zijn onze kernwaarden.

stap 3

levering & montage

Onze eigen service afdeling met eigen monteurs zorgen voor de levering en montage. De inrichting wordt gebruiksklaar opgesteld door onze eigen expeditie medewerkers die getraind zijn met de producten.

stap 4

nazorg & service

Onze ergonomie specialisten zorgen ervoor dat uw medewerkers de juiste kennis en gebruikshandleiding ontvangen om ergonomisch te werken. Wij vertrouwen op onze kwaliteitsproducten met een bovengemiddeld lange levensduur. Maar ook voor reparaties en garantie staan we voor je klaar.

Timmermans:
Eén partij voor uw complete inrichting.
Van ontwerp tot realisatie.

Vertel ons je ideeën en samen maken we er een uniek project van! 

Wij adviseren je graag!