Onze Aanpak

Voor de ene opdrachtgever zijn we een meubelleverancier, voor de ander een full-serviceprovider waarbij we adviseren, ontwerpen, plannen en realiseren. Wij hebben alles in eigen huis om te ondersteunen bij het complete traject: van ontwerp tot gecoördineerde levering met eigen monteurs.

STAPPENPLAN

1. Oriëntatie & inventarisatie

We leren jou en je project graag kennen. We inventariseren behoeftes en wensen zoals functionaliteiten en uitstraling. En we passen onze praktijkgerichte kennis en advies toe.

2. ontwerp & ADVIES


Met die inventarisatie gaan we aan de slag en werken we een voorstel uit met ideeën en een 3D interieurontwerp.

3. product- & materiaalkeuzes

Voelen, ervaren, zien en zitten in onze showroom: een van de belangrijkste aspecten bij productbepaling. We begeleiden het totale proces van productkeuzes en materiaalkeuzes tot budget.

4. levering & MONTAGE

We ontzorgen je volledig door taken op ons te nemen zoals timing, logistiek, verhuizing en kabelmanagement. Dankzij onze eigen service afdeling met eigen monteurs werken we met korte lijnen, dat werkt snel en prettig. Alles voor een vlekkeloze oplevering.

5. nazorg

De hoogste kwaliteit in producten én in service, ook ná oplevering. We blijven ontzorgen bij montage, onderhoud en beheer. Ook ná oplevering blijven we altijd betrokken.

Één partij voor UW complete traject: van ontwerp tot realisatie

onze toegevoegde waarde

✔ Alles onder één dak: advies, ontwerp, levering, montage, service, nazorg

✔ Onze kernwaarden zijn na zo veel jaar nog steeds niet veranderd: eerlijk zijn, meedenken, de juiste prijs-kwaliteit verhouding bieden

✔ Opslag in ons eigen magazijn in Roermond en op afroep leveren✔ Projectmanagement: volledige leveringscoördinatie

✔ Producten gebruiksklaar opstellen op locatie

✔ Jarenlange ervaring in het B2B

✔ Koninklijke Hofleverancier sinds 1903 dat zich kenmerkt door vele eisen en kwaliteitswaarborgen

✔ Altijd één vast contactpersoon

 

✔ Eigen technische dienst voor leveringen, reparaties en montage handelingen

✔ Eigen voormontage in ons eigen magazijn in Roermond voor een snelle, complete en correcte levering

✔ Verpakkingsmateriaal nemen wij mee terug

✔ Proefplaatsingen

✔ Na-lever garanties

 

Bekijk uw nieuwe inrichting in 3D met onze ruimteplanner

Met onze high-end 3D ruimteplanner ontwerpen wij complete 3D indelingstekeningen en visualiseren we de inrichting in fotorealistische kwaliteit. Zo kunnen we je optimaal adviseren met indelingstekeningen, inrichtingsvoorstellen, productkeuzes, en kleurvoorstellen. 

Zo krijg je een realistisch beeld van de nieuwe inrichting, kun je bepalen hoeveel bureaus in de ruimte passen en of die vergaderstoelen er wel mooi bij staan!

Zo brengen we jouw ideeën tot leven.

Beweeg en klik met de muis op deze 3D panorama

Ontdek wat wij doen voor:

ONDERNEMER

Bouwplannen, verhuisplannen of toe aan een make-over? Wij kijken graag samen met je naar ideeën, wensen, je budget, en producten. Onze monteurs komen alles netjes en snel inrichten zodat jij en je team weer snel met frisse moed aan de slag kunnen gaan.

FACILITAIR MANAGER

Je denkt na over hoe jullie bedrijfsruimtes het meest efficiënt kunnen worden ingedeeld en mogelijke interne verhuizingen. Wij helpen je daar graag bij. Laat het aan ons over zodat jij je bezig kan houden met de rest.

ARCHITECT

Jij coördineert en wij doen de rest. Je hebt je klant overtuigd met je voorstel. Nu nog de logistieke planning. Dat kan je natuurlijk helemaal aan ons over laten. Wij zorgen ervoor dat alles uitgepakt op z’n plek komt te staan zodat je klant in een volledig afgemaakt pand binnenloopt. 

Vertel ons je ideeën en samen maken we er een uniek project van! 

Wij adviseren je graag!