Kantoor

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve producten met ergonomische eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeftes van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

Bij een functionele werkomgeving hoort flexibel meubilair dat net zoveel vrijheid biedt als de mens.

Timmermans biedt alles voor een ergonomische en vitale werkomgeving: ondersteunende bureaustoelen, zit-sta bureaus, creatieve meubels om flexibel te werken, en alles wat je verder op kantoor gebruikt of nodig hebt.

Wij hebben alles onder één dak: bureaustoelen, kasten, kantoorartikelen, bureaus, akoestiek én nog veel meer.

INSPIRATIE

RH NL

Onze RH New Logic bureaustoel is de laatste decennia uitgegroeid tot een arbo icoon, de favoriet van alle ergonomen en arbo specialisten. Zweedse perfecte en kwaliteit, onovertroffen ergonomie en functioneel design komen samen.  

RH400

voorraadmodel

De RH4 is een ergonomische probleemoplosser met ruime instelmogelijkheden. Samen met de vrije schommelstand zorgt dit voor een optimale ondersteuning en een actieve zithouding.

CAPISCO

De HC is een tijdloos designicoon en biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar acheren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

64

voorraadmodel

De GF 64 staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Deze stoel biedt optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

FOCUS OP ONS LICHAAM

Met de juiste ergonomische middelen en goed advies leggen we de focus op ons lichaam: beweging, ondersteuning en de juiste werk- en zithouding. Onze ergonomische producten zijn ontworpen met aandacht voor ons lichaam en dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties.

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar.

Standaard bureau

Verkrijgbaar in:

 • met inbus instelbaar
 • met slingerverstelling
 • elektrisch verstelbaar

Bureau met zijwangen

Verkrijgbaar in:

 • met inbus instelbaar
 • met slingerverstelling
 • elektrisch verstelbaar

Wall bureau

Wall bureaus zijn opgebouwd uit wanden met akoestische vulling, waardoor je je beter kan concentreren. 

Ypsilon

De nieuwe manier van werken is veranderd. Dat vraagt om een nieuwe kijk op design. Daarom is deze creatieve Ypsilon ontwikkeld, de ultieme werkplek voor iedereen. Ypsilon is geen standaard bureau. Het is een meubel dat het werken optimaal ondersteunt.

Akoestiek

Een goede akoestiek op de werkplek is van groot belang. Door een prettige akoestiek kan communicatie en kennisoverdracht makkelijker plaatsvinden. Het vermindert hoofdpijn, zorgt voor een langere concentratie en een prettige werksfeer. 

Werkplek unit

Trek je even terug om geconcentreerd te werken of telefoneren in deze Unit. Speciaal ontworpen voor de openspace werkomgeving.

Akoestische kasten

Opbergruimte én akoestiek in één? Met deze akoestische kasten profiteer je van beide.

Concentratie werkplek

Van drukte naar rust. Met deze half open units kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Te stofferen in elke stof.

Roldeurkasten

Verrijdbare ladenblok

Monitorarmen

Plantenbak

Standaard duo bureau

Verkrijgbaar in:

 • met inbus instelbaar
 • met slingerverstelling
 • elektrisch verstelbaar

Duo met zijwangen

Verkrijgbaar in:

 • met inbus instelbaar
 • met slingerverstelling
 • elektrisch verstelbaar

Duo model Piqniq

Een picknicktafel in the office: dat maakt een kantooromgeving een stuk huiselijker. Piqniq is een meubel met een opvallende schuine pootvorm. Deze zorgt voor een bijzondere uitstraling gebaseerd op de bekende picknick tafel. 

Bench teams

Ideaal voor samenwerken. Creatief teamwork is in één meubel gecombineerd. Perfect voor teams van 2, 4, 6 of 8.

Ontdek onze gerealiseerde werkomgevingen

Gemeente Weert

Koenen en Co

Gielen Dakbedekking

toe aan een prettige, inspirerende werkomgeving?

Wij adviseren je graag!