Werkomgeving

Met plezier naar kantoor

Tegenwoordig is het kantoor is meer dan alleen een werkplek. Het is een fijne omgeving waar mensen zich verbinden met elkaar en de organisatie waar ze voor werken. Een omgeving waar ze geïnspireerd worden, leren en samenwerken.

Met een gezonde en prettige werkomgeving dragen wij bij aan het welzijn en de gezondheid van mensen. 

INSPIRATIE

ERGONOMIE

Met de juiste ergonomische middelen en goed advies leggen we de focus op ons lichaam: beweging, ondersteuning en de juiste werk- en zithouding. Onze ergonomische producten zijn ontworpen met aandacht voor ons lichaam en dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties.

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar.

Elektrisch zit-sta bureau

Ergonomische bureaustoel

Zit-sta krukken

akoestiek

Een prettige omgeving moet vrij zijn van storende factoren die concentratie en communicatie belemmeren. 

In de moderne kantoorwereld zijn grote open kantoorruimtes met verschillende functies zoals meetings, telefoneren, samenwerken, geconcentreerd werken en de entree, een trend.

 Om de akoestiek te verbeteren, bieden wij diverse akoestische oplossingen.

Onze producten zijn leverbaar in allerlei diverse stoffen en kleuren, die akoestisch én visueel voor een gezonde en rustige omgeving zorgen.

Akoestische Mesh panelen

Akoestische fauteuils

Akoestische wandpanelen

Akoestische fauteuils

geconcentreerd werken

Met deze concentratie units leveren wij de bouwstenen waarmee jij de indeling van jouw kantoorruimten compleet flexibel maakt. Van belcel tot aan vergaderunit of kantoorunit. Als jij vervolgens verandert, veranderen onze boxen gewoon weer met jou mee. Voor welke configuratie jij ook kiest, helemaal customized of toch voor één van onze voorbeelden, jouw unit zal altijd de volgende eigenschappen hebben: akoestisch aangenaam, goed geventileerd, eenvoudig (her)monteerbaar en vooral prettig om in te werken.

Concentratie Unit

Akoestische wandpanelen

GROEN OP KANTOOR

Een trend die we steeds vaker zien bij organisaties: de natuur naar binnen brengen. Een concept waarbij de natuur de ruimte terugwint met onze verschillende elementen geïnspireerd op de natuur. De natuur heeft een positief effect op de creativiteit en de gemoedstoestand van medewerkers. En die natuur kan ook vrij eenvoudig op kantoor gestimuleerd worden. Het zien van natuur (of iets wat daaraan herinnert) levert al een boost op in energie en de gemoedstoestand, en verbetert onze productiviteit, concentratie en creativiteit.

Para Vert

Tree kapstok

Verrijdbare plantenbak

Slide plantenhouder

OPBERGEN

Onze kasten zijn leverbaar in allerlei varianten, afmetingen, kleuren, en uitvoeringen. Precies te configureren naar uw smaak!

 

Zo zorgt een goed opbergsysteem voor een rustige uitstraling.

ELEKTRIFICATIE & KABELMANAGEMENT

Een opgeruimde werkplek staat netjes. Wij bieden allerlei producten die daarbij helpen. Denk aan monitorarmen, stekkerdozen, CPU-houders, draadloze toetsenborden, beeldschermen, kabelgoten, opbouwmodules en meer.

Ontdek onze gerealiseerde werkomgevingen

Gemeente Weert

Koenen en Co

Gielen Dakbedekking

toe aan een prettige, inspirerende werkomgeving?

Wij adviseren je graag!