Onderwijs

Bringing schools back to life

Kinderen van alle leeftijden verdienen inspirerende en ergonomisch verantwoorde oplossingen om optimaal te presteren. Het is belangrijk om ruimtes te creëren waarin het prettig leren en werken is. Ruimtes waar iedereen zich op zijn gemak voelt en geprikkeld wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Een goede onderwijsinrichting draait niet alleen om de juiste producten, maar ook om de beleving van de leerlingen en het onderwijzend personeel.

Met het juiste advies, producten, planning en projectmanagement zorgen wij voor een volledige ontzorging.

INSPIRATIE

14

Referentie project

ROER College Schöndeln

MAVO Roermond en Lyceum Schöndeln zijn per augustus 2020 samengevoegd en vormen het nieuwe ROER College Schöndeln.

Het nieuwe gebouw is een prachtige, mooi in de natuur opgaande, onderwijsplek geworden. Van alle gemakken voorzien en met volledig nieuw meubilair. Wij zijn ervan overtuigd dat de manier waarop je zit of staat, invloed heft op je leren. Daarom hebben we gekozen voor diverse in hoogte verstelbare tafels en krukken, verrijdbare stoelen met vast schrijftafeltje, frisse lichtblauwe leerlingtafels met grijze leerlingstoelen, chalets waarin leerlingen semi afgezonderd in kunnen samenwerken, en hoge slingervormige tafels met krukken.

Op allerlei manieren proberen wij te zorgen dat het leren wordt ondersteund op de manier waarop de leerling het wil.

Directeur ROER College Schöndeln

Er is gekozen voor diversiteit in kleur, vorm en meubilair. En dat inspireert.

Deze verrijdbare leerling stoelen hebben een fijne soft touch uitstraling en hebben een prettig zitcomfort. Het is een verrijdbare en in hoogte verstelbare stoel met een schrijftafeltje. Het tafeltje kan eenvoudig achter de stoel gedraaid worden als het niet gebruikt wordt. 

Deze leerling stoelen hebben een speciaal verrijdbaar onderstel die kan worden gebruikt als opberging van een jas of tas. Functioneel, ergonomisch, verrijdbaar en gemakkelijk te reinigen. Ideaal in het onderwijs. Het schrijfplankje is ANSI BIFMA X5.1 2017 getest en daarmee geschikt voor zeer intensief gebruik. Door de unieke bevestiging aan het frame is het mogelijk het schrijfplankje 360 graden te draaien en is daarmee altijd in de gewenste positie te zetten. 

Lunch - socializen in de kantine

Niet alleen om te eten. Als we samen aan tafel gaan zitten om te eten, delen we zoveel meer dan een maaltijd. We delen gedachtes, ideeën, discussies en momenten van de dag.

Voeg hier een uitnodigende inrichting aan toe die scholieren dichter bij elkaar en je hebt de perfecte sfeer van saamhorigheid gecreëerd.

Weekend - opgeruimd staat netjes!

Niet alleen om te eten. Als we samen aan tafel gaan zitten om te eten, delen we zoveel meer dan een maaltijd. We delen gedachtes, ideeën, discussies en momenten van de dag.

Voeg hier een uitnodigende inrichting aan toe die scholieren dichter bij elkaar en je hebt de perfecte sfeer van saamhorigheid gecreëerd.

Bereid je voor op de Touchscreens van de toekomst

Leren en lesgeven in een digitale wereld.

Digitalisering in het onderwijs is booming! Van gamification en augmented reality tot hybride leren. Het wordt allemaal realiteit. De studenten van vandaag zijn de professionals van morgen

 

In de toekomst zal technologie in het klaslokaal een belangrijke rol spelen. Om leerlingen voor te bereiden op de digitale wereld van morgen. Om de betrokkenheid van studenten te vergroten. En om de samenwerking te verbeteren.

Zitbal

Deze Office Ball is ideaal voor in het onderwijs, leverbaar in 2 verschillende groottes en is daarom geschikt voor alle leeftijden. Het is een creatief, grappig en ergonomisch zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen.

Neem je opdrachten mee naar de Lounge Hut en overleg in een ontspannen omgeving. De Hut Lounge Collectie biedt handige en comfortabele ruimtes die voor veel doeleinden geschikt zijn. The Hut Lounge creëert ruimte voor concentratieplek, samenwerkingen, brainstormsessies of ontspannen werk.

OVERLEGGEN?

Wij denken graag met u mee!