Onderwijs

Met plezier leren

Met onze creatieve inrichtingsconcepten zorgen wij voor een inspirerende, flexibele en prikkelende leeromgeving waar iedereen het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. Van de traditionele concepten zien we een verschuiving naar flexibeler onderwijs. Een goed ingerichte school zorgt voor positieve energie en sfeer. Zo voelen kinderen zich thuis en leren ze met plezier.

Met het juiste advies, producten, planning en projectmanagement zorgen wij voor een volledige ontzorging van A tot Z.

INSPIRATIE

14

Ontdek onze gerealiseerde onderwijs omgevingen

Scholengemeenschap Sint Ursula

ROER College

Nt2 Mundium College

Deze verrijdbare leerling stoelen hebben een fijne soft touch uitstraling en hebben een prettig zitcomfort. Het is een verrijdbare en in hoogte verstelbare stoel met een schrijftafeltje. Het tafeltje kan eenvoudig achter de stoel gedraaid worden als het niet gebruikt wordt. 

Deze leerling stoelen hebben een speciaal verrijdbaar onderstel die kan worden gebruikt als opberging van een jas of tas. Functioneel, ergonomisch, verrijdbaar en gemakkelijk te reinigen. Ideaal in het onderwijs. Het schrijfplankje is ANSI BIFMA X5.1 2017 getest en daarmee geschikt voor zeer intensief gebruik. Door de unieke bevestiging aan het frame is het mogelijk het schrijfplankje 360 graden te draaien en is daarmee altijd in de gewenste positie te zetten. 

Lunch - socializen in de kantine

Niet alleen om te eten. Als we samen aan tafel gaan zitten om te eten, delen we zoveel meer dan een maaltijd. We delen gedachtes, ideeën, discussies en momenten van de dag.

Voeg hier een uitnodigende inrichting aan toe die scholieren dichter bij elkaar en je hebt de perfecte sfeer van saamhorigheid gecreëerd.

Weekend - opgeruimd staat netjes!

Niet alleen om te eten. Als we samen aan tafel gaan zitten om te eten, delen we zoveel meer dan een maaltijd. We delen gedachtes, ideeën, discussies en momenten van de dag.

Voeg hier een uitnodigende inrichting aan toe die scholieren dichter bij elkaar en je hebt de perfecte sfeer van saamhorigheid gecreëerd.

Bereid je voor op de Touchscreens van de toekomst

Leren en lesgeven in een digitale wereld.

Digitalisering in het onderwijs is booming! Van gamification en augmented reality tot hybride leren. Het wordt allemaal realiteit. De studenten van vandaag zijn de professionals van morgen

 

In de toekomst zal technologie in het klaslokaal een belangrijke rol spelen. Om leerlingen voor te bereiden op de digitale wereld van morgen. Om de betrokkenheid van studenten te vergroten. En om de samenwerking te verbeteren.

Zitbal

Deze Office Ball is ideaal voor in het onderwijs, leverbaar in 2 verschillende groottes en is daarom geschikt voor alle leeftijden. Het is een creatief, grappig en ergonomisch zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen.

Neem je opdrachten mee naar de Lounge Hut en overleg in een ontspannen omgeving. De Hut Lounge Collectie biedt handige en comfortabele ruimtes die voor veel doeleinden geschikt zijn. The Hut Lounge creëert ruimte voor concentratieplek, samenwerkingen, brainstormsessies of ontspannen werk.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!