ONDERWIJS

Breng scholen tot leven.

Studenten van alle leeftijden verdienen inspirerende en ergonomisch verantwoorde oplossingen om optimaal te presteren. Creëer energie en sfeer met fris meubilair in de openbare ruimtes, klaslokalen, en lerarenruimtes.

Ontdek onze producten die speciaal zijn ontworpen voor het onderwijs. 

Deze verrijdbare leerling stoelen hebben een fijne soft touch uitstraling en hebben een prettig zitcomfort. Het is een verrijdbare en in hoogte verstelbare stoel met een schrijftafeltje. Het tafeltje kan eenvoudig achter de stoel gedraaid worden als het niet gebruikt wordt. 

Deze leerling stoelen hebben een speciaal verrijdbaar onderstel die kan worden gebruikt als opberging van een jas of tas. Functioneel, ergonomisch, verrijdbaar en gemakkelijk te reinigen. Ideaal in het onderwijs. Het schrijfplankje is ANSI BIFMA X5.1 2017 getest en daarmee geschikt voor zeer intensief gebruik. Door de unieke bevestiging aan het frame is het mogelijk het schrijfplankje 360 graden te draaien en is daarmee altijd in de gewenste positie te zetten. 

Door de vele functionaliteiten is deze studenten stoel erg innovatief.

Inspiratie

Deze Office Ball is ideaal voor in het onderwijs, leverbaar in 2 verschillende groottes en is daarom geschikt voor alle leeftijden. Het is een creatief, grappig en ergonomisch zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen.

Neem je meetings mee naar de Lounge Hut en overleg in een ontspannen omgeving. De Hut Lounge Collectie biedt handige en comfortabele ruimtes die voor veel doeleinden geschikt zijn. The Hut Lounge creërt ruimte voor brainstormsessies, ontspannen werk of een plek voor een klein dutje.