Onderwijs

Met plezier leren

Samen met onderwijsinstellingen ontwikkelen wij creatieve inrichtingsconcepten die bijdragen aan een uitdagende en flexibele leeromgeving.

Met onze creatieve inrichtingsconcepten zorgen wij voor een inspirerende, flexibele en prikkelende leeromgeving waar iedereen het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. Van de traditionele concepten zien we een verschuiving naar flexibeler onderwijs. Een goed ingerichte school zorgt voor positieve energie en sfeer. Zo voelen kinderen zich thuis en leren ze met plezier.

Met het juiste advies, producten, planning en projectmanagement zorgen wij voor een volledige ontzorging van A tot Z.

INSPIRATIE

14

ONTDEK ONZE BESTSELLERS

Ontdek onze gerealiseerde onderwijs omgevingen

Scholengemeenschap Sint Ursula

ROER College

Nt2 Mundium College

UW INRICHTINGSPARTNER VAN A TOT Z

Van inventarisatie en ontwerp tot inhuizing en montage.

Deze verrijdbare leerling stoelen hebben een fijne soft touch uitstraling en hebben een prettig zitcomfort. Het is een verrijdbare en in hoogte verstelbare stoel met een schrijftafeltje. Het tafeltje kan eenvoudig achter de stoel gedraaid worden als het niet gebruikt wordt. 

Deze leerling stoelen hebben een speciaal verrijdbaar onderstel die kan worden gebruikt als opberging van een jas of tas. Functioneel, ergonomisch, verrijdbaar en gemakkelijk te reinigen. Ideaal in het onderwijs. Het schrijfplankje is ANSI BIFMA X5.1 2017 getest en daarmee geschikt voor zeer intensief gebruik. Door de unieke bevestiging aan het frame is het mogelijk het schrijfplankje 360 graden te draaien en is daarmee altijd in de gewenste positie te zetten. 

TOUCHSCREENS VAN DE TOEKOMST

Leren en lesgeven in een digitale wereld.

Digitalisering in het onderwijs is booming! Van gamification en augmented reality tot hybride leren. Het wordt allemaal realiteit. De studenten van vandaag zijn de professionals van morgen

 

In de toekomst zal technologie in het klaslokaal een belangrijke rol spelen. Om leerlingen voor te bereiden op de digitale wereld van morgen. Om de betrokkenheid van studenten te vergroten. En om de samenwerking te verbeteren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!