ERGONOMISCH advies

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve producten met ergonomische eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties, en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

Onze ergonomische producten zijn geïnspireerd op het menselijk lichaam en gebaseerd op het belang van beweging, ondersteuning en de juiste zithouding. Een rechtop zittende houding opent het lichaam, verbetert de ademhaling en bloedcirculatie, omdat bewegingen de spieren stimuleren. Ze dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

Dankzij ons brede aanbod aan producten en merken zijn de mogelijkheden oneindig. Slechts een klein deel van onze collectie staat op onze website. Neem daarom contact met ons op voor persoonlijk ergonomisch advies en de mogelijkheden!

Wat doen ergonomische producten met ons lichaam?


Werkplekanalyse en oplossing

Ervaar jij werkgerelateerde klachten maar weet je niet goed hoe je de oorzaak van deze klachten kunt vermijden? Een werkplekanalyse brengt dit in kaart. Een van onze ergonomie specialisten onderzoekt hoe jij gebruik maakt van je werkplek en waar je verbeteringen kunt voeren om optimaal gebruik te maken van je werkplek. Met een werkplekanalyse kijken we naar je houding en geven je advies over hoe je de juiste houding aan te nemen.

Tevens krijg je de mogelijkheid om ergonomische producten geheel vrijblijvend op proef te kunnen testen. Een goede werkplek draagt bij aan productiviteit, concentratie en vitaliteit. En voorkomt of verhelpt klachten.

VARIER - THATSIT

Met zijn holle rugleuning en gebogen houten lopers zorgt Thatsit voor balans in elke houding. Het is de ieale werkstoel en is ontworpen voor naadloze overgangen tussen verschillende posities. De stoel nodigt u uit om voorover te leunen om u zich te concentreren of om achterover te leunen bij het overwegen van uw volgende idee. 

AMAZONE BALANCE

Deze zadelkruk heeft een anatomisch gevormd zadel, dat het bekken kantelt en zorgt voor een ontspannen rughouding. Het instelbare Balance mechaniek beweegt mee in de richting van de gebruiker waardoor men als het ware balanceert op de zadelzitting. 

BUREAUFIETS

Blijf fit met deze bureaufiets terwijl je werkt. Dit stimuleert de doorbloeding, zorgt voor een hogere productiviteit en voorkomt vermoeidheid. Voorkom lichamelijke klachten en blijf in beweging met deze bureaufiets.

VARIER - BALANCE

Gedurende zijn 40-jarige geschiedenis is de zachte kantelbeweging en open zithouding constant gebleven. Het verfijnde geknielde ontwerp zorgt voor optimaal comfort en wisselt zachtjes tussen knielen en de meer traditionele houding. 

MOVE

Move is een origineel ontwerp, speciaal gemaakt om met het lichaam mee te bewegen. De zachte randen van de stoel in combinatie met de ronde voet zorgen voor een grotere bewegingsvrijheid. Makkelijk te verstellen om hoog of laag op te zitten. Het geeft je lichaam ondersteuning voor constante beweging tijdens zitten of staan. 

OFFICE BAL

Een leuk en ergonomisch zitmeubel voor op kantoor dat de spiergroepen in je rug en benen versterkt en actief houdt terwijl je werkt. 

UP

Deze verstelbare design kruk is makkelijk te verplaatsen door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat perfect in elke omgeving past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. 

BALLO

Een multifunctionele kruk: leuk, bewegend en perfect voor actief zitten op korte termijn. Met luchtgevulde elementen is Ballo een fantasierijke kijk op traditionele stoelen, die flexibiliteit en bewegingsvrijheid ondersteunt. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en inzetbaar in allerlei omgevingen. 

RH NL

Onze RH New Logic bureaustoel is de laatste decennia uitgegroeid tot een arbo icoon, de favoriet van alle ergonomen en arbo specialisten. Zweedse perfecte en kwaliteit, onovertroffen ergonomie en functioneel design komen samen.  

RH400

voorraadmodel

De RH4 is een ergonomische probleemoplosser met ruime instelmogelijkheden. Samen met de vrije schommelstand zorgt dit voor een optimale ondersteuning en een actieve zithouding.

CAPISCO

De HC is een tijdloos designicoon en biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar acheren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

64

voorraadmodel

De GF 64 staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Deze stoel biedt optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

Ergonomische hulpmiddelen

Monitorarm

Met deze monitorarm bevestigt u een 1 of 2 monitoren (afhankelijk van het model) aan het bureau via een bureauklem óf een bureaudoorvoer. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren.  Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. Deze arm heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 27inch (68cm) afhankelijk van het model. Het draagvermogen van de arm is 9kg per scherm. 

Laptopstandaard

Ergo-Q Hybrid Pro

De Ergo-Q Hybrid Pro is een tablet- en laptopstandaard die het scherm van je laptop op ooghoogte brengt, zodat je nek en rug niet worden belast door een naar beneden gericht perspectief. Klap hem gewoon uit en maak de flexibele hoogte-verstelband los van de magnetische vergrendeling aan de onderkant. Kies vervolgens een van de vijf hoogteniveaus en stel jouw optimale hoogteniveau in. Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.

Ergonomische muis

Evoluent D Wireless

De ergonomische vorm ondersteunt de hand van de gebruiker in een hand-schudpositie, de meest neutrale houding van hand, pols en arm. Het vastpakken van de verticale muis in een hand-schudpositie verlicht of voorkomt daardoor automatisch pijn in arm en pols. De extra brede lip langs de onderrand voorkomt dat de pink tegen het bureau schuurt. Dit biedt superieur comfort voor jouw werk en leidt tot meer productiviteit.

Ergonomisch toetsenbord

UltraBoard 950 Wireless

Het UltraBoard 950 Wireless is een compact draadloos toetsenbord. Dankzij de compacte vorm neem je automatisch een gezondere en betere werkhouding aan. Een compact toetsenbord heeft niet het bekende numerieke gedeelte aan de rechterkant van jouw toetsenbord.  Zonder dit deel wordt de afstand tot de muis kleiner. Wanneer je jouw muis dichter bij het toetsenbord plaatst, wordt de fysieke belasting van jouw onderarm en schouder verminderd.

Documenthouder

FlexDoc Circular

Met de FlexDoc Circular kan je in één lijn werken door deze documenthouder tussen jouw monitor en toetsenbord te plaatsen. Deze opstelling voorkomt automatisch dat je jouw nek en bovenlichaam draait of kantelt naar documenten die over jouw bureau verspreid liggen. De FlexDoc Circular bestaat voor 100 % uit gerecycelde materialen en is dus een milieuvriendelijk product. 

bestel eenvoudig via onze webshop

benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar!