ERGONOMIE

Alles onder één dak voor een vitale en gezonde werkomgeving 

GEZONDE WERKOMGEVING

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze ergonomische producten dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en organisaties, en zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

ERGONOMISCH ADVIES

Door middel van een werkplekanalyse en ergonomisch advies, in combinatie met ons complete aanbod aan ergonomische producten, helpen wij organisaties met het creëren van een vitale en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers van A tot Z.

Wij bieden alles onder één dak: van complete werkplekanalyses tot levering en montage van ergonomische bureaustoelen, elektrische zit-sta bureaus en monitorarmen.

Voor iedereen hebben wij een geschikte ergonomische oplossing. Met onze producten willen we werk gerelateerde fysieke klachten voorkomen, verminderen, of zelfs oplossen.

WERKPLEK ANALYSE

Ervaar jij lichamelijke klachten maar weet je niet hoe je deze kunt oplossen? Door middel van een persoonlijke werkplekanalyse onderzoekt een van onze ergonomie specialisten je werkplek en werkhouding. Zij adviseren hoe je met de juist ingestelde meubels en het juiste gebruik van hulpmiddelen een enorme verbetering kunt maken op je werkplek en in je houding.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om ergonomische producten geheel vrijblijvend op proef te kunnen testen. 

Hoe pas je ergonomie toe op de werkplek?

 • Ergonomische bureaustoel – met voldoende instelmogelijkheden
 • Elektrisch-zit sta bureau – voor afwisseling tussen zittend en staand werken
 • Monitorarm – voor een juiste lichaamshouding en kijk-afstand

ergonomische accessoires

 • Laptopstandaards 
 • Ergonomische muizen 
 • Ergonomische toetsenborden
 • Documenthouders
 • Monitorstandaards
 • Voetensteunen
 • CPU-houders
 • Muismatten
 • Arm- en polssteunen
 • Antivermoeidheidsmatten 

RH NL

voorraadmodel

Onze RH New Logic bureaustoel is de laatste decennia uitgegroeid tot een arbo icoon, de favoriet van alle ergonomen en arbo specialisten. Zweedse perfecte en kwaliteit, onovertroffen ergonomie en functioneel design komen samen.  

RH400

voorraadmodel

De RH4 is een ergonomische probleemoplosser met ruime instelmogelijkheden. Samen met de vrije schommelstand zorgt dit voor een optimale ondersteuning en een actieve zithouding.

CAPISCO

De HC is een tijdloos designicoon en biedt u eindeloze mogelijkheden om te zitten of half rechtop te staan. U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar acheren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

64

voorraadmodel

De GF 64 staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Deze stoel biedt optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

VARIER - THATSIT

Met zijn holle rugleuning en gebogen houten lopers zorgt Thatsit voor balans in elke houding. Het is de ieale werkstoel en is ontworpen voor naadloze overgangen tussen verschillende posities. De stoel nodigt u uit om voorover te leunen om u zich te concentreren of om achterover te leunen bij het overwegen van uw volgende idee. 

AMAZONE BALANCE

Deze zadelkruk heeft een anatomisch gevormd zadel, dat het bekken kantelt en zorgt voor een ontspannen rughouding. Het instelbare Balance mechaniek beweegt mee in de richting van de gebruiker waardoor men als het ware balanceert op de zadelzitting. 

BUREAUFIETS

Blijf fit met deze bureaufiets terwijl je werkt. Dit stimuleert de doorbloeding, zorgt voor een hogere productiviteit en voorkomt vermoeidheid. Voorkom lichamelijke klachten en blijf in beweging met deze bureaufiets.

VARIER - BALANCE

Gedurende zijn 40-jarige geschiedenis is de zachte kantelbeweging en open zithouding constant gebleven. Het verfijnde geknielde ontwerp zorgt voor optimaal comfort en wisselt zachtjes tussen knielen en de meer traditionele houding. 

MOVE

Move is een origineel ontwerp, speciaal gemaakt om met het lichaam mee te bewegen. De zachte randen van de stoel in combinatie met de ronde voet zorgen voor een grotere bewegingsvrijheid. Makkelijk te verstellen om hoog of laag op te zitten. Het geeft je lichaam ondersteuning voor constante beweging tijdens zitten of staan. 

OFFICE BAL

Een leuk en ergonomisch zitmeubel voor op kantoor dat de spiergroepen in je rug en benen versterkt en actief houdt terwijl je werkt. 

UP

Deze verstelbare design kruk is makkelijk te verplaatsen door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat perfect in elke omgeving past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. 

BALLO

Een multifunctionele kruk: leuk, bewegend en perfect voor actief zitten op korte termijn. Met luchtgevulde elementen is Ballo een fantasierijke kijk op traditionele stoelen, die flexibiliteit en bewegingsvrijheid ondersteunt. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en inzetbaar in allerlei omgevingen. 

Ergonomische hulpmiddelen

Monitorarm

De ruimtebesparende monitorarm heeft een positieve invloed op de lichaamshouding, bevordert een goede ooglijn en ondersteunt het comfort van nek en schouders als de hoogte van de monitor correct en zoals aanbevolen is ingesteld op de ideale ergonomische positie. 

Laptopstandaard

Maximaliseer het comfort en bescherm jouw gezondheid waar je ook werkt met een verstelbare laptopstandaard. Voor een correcte houding moet jouw laptopscherm op ooghoogte staan zodat je jouw rug recht kunt houden. Dit helpt je alert te blijven en beschermt tegen langdurig letsel.

Ergonomische muis

De ergonomische vorm ondersteunt de hand van de gebruiker in een hand-schudpositie, de meest neutrale houding van hand, pols en arm. Het vastpakken van de verticale muis in een hand-schudpositie verlicht of voorkomt daardoor automatisch pijn in arm en pols. 

Ergonomisch toetsenbord

Dankzij de compacte vorm neem je automatisch een gezondere en betere werkhouding aan. Wanneer je jouw muis dichter bij het toetsenbord kan plaatsen, wordt de fysieke belasting van jouw onderarm en schouder verminderd.

MEER WETEN OVER ERGONOMIE IN JE WERKOMGEVING?

Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar!