DUURZAME PRODUCTEN

In een steeds milieubewustere wereld, wordt het elke dag belangrijker hoe producten worden gemaakt. Men maakt steeds meer milieuvriendelijke keuzes in elk aspect uit hun leven, inclusief meubilair. Het goede nieuws is dat er talloze innovatieve producten zijn die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar die daarnaast niets inleveren op functionaliteit, design en ergonomie.

Wij zijn ons bewust van onze rol in de verduurzaming en zien hier voor ons een duidelijke taak weggelegd. We beginnen bij onszelf, maar we hebben jouw hulp hard nodig.

Laat je inspireren door de talloze innovatieve groene producten en werk mee aan een betere toekomst. Zo bouwen we een duurzaam bestaan op, voor ons, onze bedrijven, én onze omgeving.

FELT stoel

Deze FELT stoel geeft afval een mooi 2e leven.

Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een uniek materiaal: gerecyclede PET-flessen. In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. Hierdoor is deze stoel uitermate geschikt voor allerlei circulaire inrichtingsconcepten. De keuze om gebruik te maken van dit materiaal is niet alleen goed voor het milieu, maar ziet er ook nog eens prachtig uit. Bovendien heeft deze stoel een geluidsabsorberend vermogen.

Onze Felt stoel is ook in bi-colour leverbaar. Dat wil zeggen: het schaaldeel is aan de binnenzijde lichtgrijs en aan de buitenzijde mandarijn, cactus, turquoise of cacao. 

Door het toepassen van twee kleuren wordt de vormgeving extra benadrukt. Een bijpassende kleur als zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler maar ook mooier.

Geen andere viltstoel is opgebouwd uit vier lagen PET-vilt. Zo heeft Felt niet alleen de sterkste, maar ook de meest bijzondere kuip.


De stabiele kuipconstructie maakt een grote variatie aan modellen mogelijk. Daarmee is Felt breed inzetbaar; van vergaderkamer tot kantinestoel, zeer geschikt voor projectgebruik.

LOFT teamtafels

Loft: volledig circulaire tafels, 100% recyclebaar, langdurig bruikbaar

Loft is een design tafelprogramma waar je met gemak met 10 personen aan kunt werken en vergaderen. Het is ontworpen met als achtergrond duurzaamheid en circulariteit. Vanuit deze basis is gewerkt met uitsluitend 100% recyclebare grondstoffen; plaatstaal, in combinatie met FSC of PEFC hout en biobased materialen.

100% Made in Holland

Deze producten worden 100% gemaakt en ontworpen in Nederland. Dat biedt controle over de kwaliteit, verzekert goede arbeidsomstandigheden én levert en CO2-reductie tot wel 70% op.

INDUSTRIEEL CIRCULAIR OLIEVAT

Hip, trendy, én 100% Nederlands. Deze afgedankte olievaten krijgen een tweede leven door ze op een verrassende andere manier in te zetten. 100% dutch design en past perfect in een circulaire inrichting.

benieuwd naar meer duurzame producten?

Neem contact met ons op!