KANTINE.

Een kantine is tegenwoordig zoveel meer dan een plek om snel te lunchen, het is het sociale middelpunt van de organisatie. Het moet een moment van ontspanning vormen voor werknemers. Een multifunctionele plek waar door een goede kantoorinrichting ook informele overleggen, meetings met relaties en borrels plaats kunnen vinden. 


Het sociale middelpunt van de organisatie

Met een prettig ingerichte kantine kunnen medewerkers tussen de werkzaamheden door nieuwe energie op doen zodat ze daarna weer met frisse moed aan de slag kunnen gaan. 

Wanneer je de bedrijfskantine van de organisatie inricht die bij de organisatie past, zullen medewerkers deze op een heel andere manier gaan gebruiken. 

Bovendien stimuleert een goede pauze de productiviteit en biedt de medewerkers zo ook een kans om even gezellig te kletsen of overleggen. Goed voor het teamgevoel!


Timmermans bedrijfskantine

Een representatieve bedrijfskantine nodigt uit om relaties, klanten of leveranciers te ontvangen. Meubels met kleuren die bij de organisatie passen, fijne stoelen of banken om op te zitten of misschien wel overlegplekjes zodat medewerkers ook in de kantine een fijne werkplek kunnen creëren.


INSPIRATIE

Wij zijn gespecialiseerd in inrichtingen voor bedrijfskantines, schoolkantines, personeelskamers of terrassen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Onze diversiteit aan meubilair zorgt ervoor dat wij voor elke vraag een geschikte oplossing kunnen bieden. Van lounge banken waar je even tot rust kan komen, tot verrijdbare klaptafels en stapelbare stoelen voor flexibiliteit. maar ook voor stijlvolle industriële krukken met bijpassende bartafels of trendy kuipstoelen ben je bij ons aan het juiste adres.


sfeermakende treinbanken


stapelbare stoelen


hoge bartafel


hoge barkrukken


vierkante of ronde kolomtafels


poefen


kantinetafel met houten poten


kantinestoel