Thuis werkplek

Vaak dient de eetkamertafel en keukenstoel tijdelijk als werkplek waarbij er wordt vergeten hoe belangrijk een goede en gezonde werkplek is voor ons lichaam. Wij helpen je graag met het creëren van een thuis werkplek om je happy, klachtenvrij en productief te houden.

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve zit-oplossingen en bureaus dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.

INSPIRATIE

Waarom is een ergonomische bureaustoel zo belangrijk voor ons lichaam?

Wat is er zo bijzonder aan onze elektrisch in hoogte verstelbare bureaus?

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

Wij adviseren je om langs te komen in onze showroom om te kunnen ervaren welk product het beste bij je past. Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar om advies te geven en te kijken welke oplossing het beste is voor jouw lichaam.

Daarom staat slechts een klein deel van onze collectie op onze website. 

noor verrijdbaar

De Noor met wielen is de ideale stoel voor mensen die werken in een snelle en creatieve omgeving, en meer mobiliteit willen. De stoel heeft een verstelbare zithoogte en een voetster met 5 tenen op wielen. Perfect voor thuis!

rh-nl

De nieuwe en verbeterde RH-NL is een natuurlijke keuze voor langdurig individueel comfort. Door het soepel aan uw lichaam aan te passen en cruciale ondersteuning en verlichting te bieden, helpt het u gefocust te blijven om dingen voor elkaar te krijgen.

bureaustoelen

Natuurlijk is een ergonomische stoel het allerbeste voor je lichaam als je langdurig zittend werkt. Voorkom klachten, laat je door ons adviseren en test in onze showroom uit welke bureaustoel het beste bij jou past.

office bal

Een leuk en ergonomisch zitmeubel dat de spiergroepen in je rug en benen versterkt en actief houdt terwijl je werkt. 

elektrisch bureau

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau houd je lichaam in beweging en kun je met een druk op de knop afwisselen tussen zittend en staand werken. Leverbaar in allerlei kleuren en afmetingen.

WERKPLEKKEN VOOR UW MEDEWERKERS

Wij maken het voor u gemakkelijk!

Nu het thuiswerken echt nog wel een flinke tijd aanhoudt, en het bij veel bedrijven nooit meer volledig zal verdwijnen, is het tijd om goede thuiswerkplekken te verzorgen voor je medewerkers. Wij maken het voor u gemakkelijk: wij leveren ergonomisch verantwoorde werkplekken bij je medewerkers thuis. 

Met onze online portal bepalen we samen uit welke producten uw medewerkers kunnen kiezen, afhankelijk van uw wensen en budget. Ze kiezen zelf hun gewenste producten uit onze selectie en binnen een aantal werkdagen levert onze eigen bezorgdienst de producten bij de persoon thuis.

up

Deze verstelbare design kruk is makkelijk te verplaatsen door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal beschikbaar. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat perfect in elke omgeving past. Bovendien biedt het zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. 

thatsit

Met zijn holle rugleuning en gebogen houten lopers zorgt Thatsit voor balans in elke houding. Het is de ieale werkstoel en is ontworpen voor naadloze overgangen tussen verschillende posities. De stoel nodigt u uit om voorover te leunen om u zich te concentreren of om achterover te leunen bij het overwegen van uw volgende idee. 

gestoffeerde noor

De Noor met wielen is de ideale stoel voor mensen die werken in een snelle en creatieve omgeving, en meer mobiliteit willen. De stoel heeft een verstelbare zithoogte en een voetster met 5 tenen op wielen. Perfect voor thuis!

move

Move is een origineel ontwerp, speciaal gemaakt om met het lichaam mee te bewegen. De zachte randen van de stoel in combinatie met de ronde voet zorgen voor een grotere bewegingsvrijheid. Makkelijk te verstellen om hoog of laag op te zitten. Het geeft je lichaam ondersteuning voor constante beweging tijdens zitten of staan. 

advies nodig bij het samenstellen van je eigen thuis werkplek?

Kom langs in onze showroom en test uit welke oplossing het beste bij jou past!