Algemene Voorwaarden

Verzendkosten

Wij rekenen voor alle bestellingen in Nederland € 35,- bezorgkosten. Grote bestellingen worden in de omgeving Limburg door onze eigen bezorgdienst geleverd en eventueel gemonteerd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze eigen bezorgdienst, nemen wij van tevoren telefonisch contact met u op. 

Retourneren

De herroepingsplicht is niet van toepassing indien wij producten voor u bestellen die speciaal voor u in de door u gewenste, kleur, stof en maat zijn gemaakt en besteld.

De klant is er zelf verantwoordelijk voor dat het product geleverd kan worden op de betreffende locatie. Indien dit niet het geval is door een te smalle trap en/of afwezigheid van een lift, dient de klant zelf hiervoor te zorgen. Wij gaan uit van levering op begane grond, indien dit niet het geval is dient de klant dit bij bestelling van het product door te geven. De kosten van een eventuele liftservice zijn voor rekening van de klant.

Verlichting

Verlichting wordt niet geïnstalleerd door ons. Hiervoor zijn wij niet gecertificeerd en dient te worden gemonteerd door een professionele elektra installateur.

Garantie

Op al onze artikelen geldt een verschillende fabrieksgarantie per leverancier. Neem voor vragen hierover contact met ons op.