Een beeldscherm op elk bureau

Wist u al dat Timmermans kantoor en omgeving niet alleen uw bureaustoelen en bureaus verzorgt, maar óók alles wat op dat bureau staat? Alle kantoorartikelen uiteraard, maar óók uw beeldschermen bijvoorbeeld. Of dockingstations, een printer en andere hardware. Wij leveren uw complete werkplek op, en uw eigen IT afdeling regelt vervolgens de integratie in uw netwerk.

Timmermans kantoor en omgeving levert hardware van praktisch alle merken, maar als het op beeldschermen aankomt spreken we graag onze voorkeur uit voor de iiyama ProLite schermen. De ProLite serie bestaat uit een uitgekiende reeks office-beeldschermen, met uitstekende specificaties. Wij kiezen daaruit alléén de modellen met ondermeer een goede hoogteverstelling, waarmee deze schermen aan de ARBO-eisen voldoen. Ook belangrijk vinden wij dat u na enkele jaren nog een vergelijkbaar scherm kunt nabestellen. Bij veel merken is dat lastig, omdat zijn design boven functie stellen. De “design-taal” van iiyama veranderd eigenlijk alleen als dat de functionaliteit ten goede komt. Bijvoorbeeld de smalle bezels. Kleurstellingen en uiterlijke herkenbaarheid veranderd eigenlijk nooit, zodat u altijd oude en nieuwe schermen kunt combineren zonder dat het rommelig wordt op kantoor. Daardoor ziet uw kantoor er altijd professioneel en goed verzorgt uit met beeldschermen van iiyama!

Eigenschappen van iiyama ProLite schermen:

  • uitstekende specificaties
  • goede verstelbaarheid
  • moderne randloze vormgeving
  • Leverbaar in 16:10 verhouding (meer schermruimte in de hoogte)
  • uitstekend geschikt voor dubbele setups
  • vele formaten leverbaar
  • speakers doorgaans ingebouwd
  • design verandert zelden, daardoor altijd naleverbaar

Dubbele beeldschermen zijn tegenwoordig ook erg populair, en wij kunnen uit ervaring vertellen dat dit de productiviteit enorm verhoogt. Alternatief daarvoor is eventueel een Ultra Wide scherm, welke inmiddels ongeveer hetzelfde kost als twee losse schermen. Timmermans kantoor en omgeving zorgt desgewenst voor het aansluiten van het scherm, en het kabelmanagement, zodat uw werkplekken er eenduidig en netjes opgeruimd uitzien, zonder rondslingerende bekabeling.

Bij dubbele beeldscherm-setups bevelen wij aan om de beeldschermen te monteren op een bureau-beugel. Dat houdt méér bureau-ruimte vrij, en zorgt er voor dat op elkaar aansluitende schermen minder snel verspringen. Voor dit doel doen wij graag een beroep op het grote assortiment van NeoMounts (voorheen NewStar). Zij hebben werkelijk voor situaties een geschikte oplossing. Via de beugel kan ook netjes de bekabeling worden geleidt, waardoor uw bureau professioneel en opgeruimd oogt.

Wilt u méér weten over beeldschermen, armen en kabelmanagement?
Bel met Timmermans kantoor en omgeving: 0475 – 33 28 34