Brother is een van de oudste en echt onafhankelijke fabrikanten in de printermarkt. Sinds vele jaren biedt Brother een hoge mate van commitment aan de zakelijke markt, met een zakelijk georiënteerd assortiment machines die goed aansluiten op de specifieke wensen van ondernemingen van in alle branches, en van welke omvang dan ook. Van compacte modellen voor direct bij de werkplek tot zwaardere machines met een hoge snelheid die een zwaar werkaanbod aankunnen. Op A4 gebied is Brother de onbetwiste kampioen!

Met Brother haar sterke MPS propositie (Managed Print Service) positioneert zij zich als een betrouwbare partner van uw firma, waarbij eenvoud, gemak en betaalbaarheid sleutelwoorden zijn. En dat zonder ergens “aan vast” te zitten, want een MPS overeenkomst bevat géén vaste meerjarige looptijd, en ook géén minimum volume. Wèl daarin opgenomen zijn automatische levering van supplies, een zéér voordelig paginatarief, en uitstekende service op locatie indien zich problemen voordoen. Contract-printing teruggebracht tot de essentie dus, en zéér interessant voor het MKB!

Brother MPS (Managed Print Service) is een abonnementsvorm op de afdrukken, waarbij je elke 3 maanden achteraf alleen de daadwerkelijk gemaakte afdrukken afrekent aan pagina prijzen die afhankelijk zijn van de machine. Het kent géén minimale looptijd (is dus vanaf dag één maandelijks opzegbaar). Aangezien er géén minimaal volume en géén
financieringscomponent in zit, kan er niets gefactureerd worden als er niet wordt geprint.

Een voor het MKB zéér prettige vorm van ontzorgt printen! 

      De voordelen op een rijtje: 

  • Vanaf de start al maandelijks opzegbaar (dus géén minimale looptijd!)
  • Alleen daadwerkelijk gemaakte afdrukken worden per 3 maanden achteraf afgerekend (dus géén minimale hoeveelheid!)
  • Afrekening gebeurt per factuur, dus niet per machtiging of incasso
  • Géén losse aanschaf van dure cartridges en drums meer
  • Supplies worden automatisch toegestuurd, rechtstreeks uit Brother eigen gereserveerde voorraad
  • Standaard met 3 jaar On-Site Service, verlengbaar naar 5 jaar
  • Deze On-Site Service wordt uitgevoerd door eigen gespecialiseerde regionale Brother engineers
  • Via de MPS portal is het printerpark en printvolume controleerbaar
  • Na beëindiging van het abonnement kan worden overgestapt op normaal verkrijgbare cartridges.

 

Uniek aan de aanpak van Timmermans is de uitgebreide advisering en doorrekening van de te verwachten kosten op basis van uw printvolume.  Hieruit blijkt vaak dat met de aanschaf van een iets duurdere machine de verbruikskosten dusdanig veel voordeliger worden dat de meerprijs van de machine op zeer korte tijd kan worden terugverdiend. Daarnaast zijn de meeste apparaten te zien in onze showroom, zodat u op voorhand weet wat u koopt.