Zorgvilla Aldenborgh

Sfeervolle en luxe woonbeleving in een groene oase

ZORG

Gerealiseerd voor mensen met een zorgbehoefte die in een huiselijke sfeer willen wonen.

Begin 2022 opende Zorgvilla Aldenborgh in Herten-Merum haar deuren. Als zelfstandig wonen niet meer gaat biedt Zorgvilla Aldenborgh een veilige en vertrouwde omgeving. En bieden zij dag en nacht de ondersteuning, warmte én aandacht die nodig is. Ze bieden niet alleen hoogwaardige zorg, maar ook wooncomfort, goede service en veel gastvrijheid. Ontdek hieronder hoe wij die gedachte hebben meegenomen in de inrichting.

Zorgvilla Aldenborgh ademt een historische sfeer. Het schilderachtige landgoed bestaat naast onze zorgwoningen uit een monumentaal landhuis en een karakteristiek herenhuis. Oude en moderne elementen doorkruisen elkaar, zodat er een sfeervolle en luxe woonbeleving wordt ervaren.

Het natuurrijke landgoed telt 32 luxe zorgappartementen en diverse gemeenschappelijke ruimtes. Een plek waar men zich thuis voelt, is een plek waar hun naasten zich welkom voelen. Daar is de inrichting ook op gericht. Gezellig kletsen met familie en vrienden in de knusse gastenkamers, lounge of restaurant onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje vlaai. Wij hebben de inrichting mogen verzorgen voor de gemeenschappelijke ruimtes: de ontvangstruimte, de comfortabele lounge met openhaard, het restaurant, de sfeervolle oranjerie, en de diverse dagbestedingsruimten.

Bij zorginrichtingen als deze verliezen we de meest uitdagende praktische vereisten nooit uit het oog. Onze producten voldoen aan de strengste hygiënenormen dankzij zeer effectieve vochtbescherming en stoffen die extreem bestand zijn tegen vuil en urine. Daarnaast besteden we veel aandacht aan ergonomie en functionaliteit. Zonder in te leveren op sfeer. We nemen geen risico’s als het gaat om veiligheid. In combinatie met die kennis en ervaring hebben we onze interieurvisie gepresenteerd en bijpassende meubelvoorstellen ontworpen. Vervolgens hebben we samen het totale proces begeleid van product- en materiaalkeuzes tot levering en inhuizing.

EEN GREEP UIT DE TOEGEPASTE PRODUCTEN

Organi zorgfauteuil

Ema zorgstoel

BEKIJK OOK

WBC PSW BECKERSHOF MEIJEL

BUREAU JEUGDZORG LIMBURG

Benieuwd hoe wij inrichtingstrajecten voor zorgomgevingen van A tot Z realiseren? Ontdek onze aanpak.

OOK INSPIRATIE OF advies nodig over een huiselijke OMGEVING?

Wij denken graag mee!